Savaitgalį girti kauniečiai skriaudė policijos pareigūnus | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį girti kauniečiai skriaudė policijos pareigūnus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po praėjusio savaitgalio policijos suvestinės mirga nuo pranešimų apie Kauno apskrityje pasipriešinusius policijos pareigūnams asmenis. Kone visuose įvykiuose pagrindinė priežastis – pernelyg didelis alkoholio kiekis organizme.

Spalio 4 d. 2 val. 16 min. Kauno aps. VPK Kauno r. PK gautas 1963 m. gimusios moters pranešimas, kad Kauno r., Babtuose, Kauno g., jos namuose, buvęs sugyventinis V. N. (gimęs 1959 m.) prieš ją smurtauja. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, vyriškis sulaikymo metu pasipriešino ir kelis kartus sudavė tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui į nugarą. Įtariamasis neblaivus (3,01 prom. alkoholio) V. N. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str.

Spalio 5 d. 6 val. 30 min. Kaune, Savanorių pr., policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A6“, kuris buvo pasišalinęs iš eismo įvykio vietos. Automobilio vairuotojas, neblaivus (1,65 prom. alkoholio) S. L. (gimęs 1963 m.), bandydamas pasišalinti, smogė alkūne į petį tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui. S. L. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str.

Tą pačią dieną apie 18 val. 40 min. Kauno r., Vigių k., namuose, V. S. (gimęs 1984 m.) sumušė 1955 m. gimusią motiną, kuri dėl galvos ir veido sumušimų buvo pristatyta į ligoninę, iš kurios, suteikus medicinos pagalbą, pabėgo. Įtariamasis neblaivus (2,27 prom. alkoholio) V. S., tarnybiniu automobiliu vežant į Kauno aps. VPK Kauno r. PK, įžeidinėjo ir grasino policijos pareigūnams bei spyrė tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui į koją. V. S. uždarytas į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d. ir 286 str.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA