Kauno „grietinėlė” išbandė naujas sveikatos procedūras | Kas vyksta Kaune

Kauno „grietinėlė” išbandė naujas sveikatos procedūras

Organizatorių nuotr.

Vienoje Kauno klinikoje antradienio vakarą surengtas išskirtinis, šventinis naujojo sezono „Ozono klubas” narių susitikimas – „Pasitikime rudenį – sveiki, gražūs ir laimingi”.

Renginį, kuriame dalyvavo ne tik „Ozono klubo” senbuviai, bet ir gausus būrys žinomų Kauno pramogų bei verslo atstovų, vedė ir organizavo tik natūralias grožio bei sveikatinimosi procedūras propoguojanti dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.

Susirinkusieji buvo supažindinti su medicinos klinikos „Mirameda” naujienomis – pristatyta natūrali priemonė nuo daugybės vidinių ir išorinių ligų – ozonuotas aliejus „Dr. Langleben”. Visi norintys čia pat galėjo pasitikrinti sveikatą ar pasidaryti grožio procedūras.

Sveikos gyvensenos propaguotojai, aerobikos trenerei, įvairių televizijos projektų dalyvei bei vedėjai Joanai Bartaškienei buvo atlikta prancūzų kosmetologų ištobulinta, natūrali odos gražinimo procedūra – krioplastika. Tai procedūra, kuri puikiai tinka toms moterims, kurios nori greito ir efektyvaus rezultato. „Man labai patiko, nes tai tikrai natūralus „šalčio šokas”. Jaučiuosi puikiai! Daug jaunesnė ir dar gražesnė”, – šypsojosi energija ir optimizmu trykštanti kaunietė.

Dainininkui Petrui Kazlauskui užsiminus, kad kamuoja širdies skausmai, gydytoja Aleksandra Chmieliauskienė atliko šiuolaikišką širdies tyrimą – „Širdies portretas”. Tai unikalus tyrimo metodas, kuris pateikia tikslų širdies 3D vizualizacijos portretą.

Verslininkui bei įvairių televizijos laidų vedėjui Gediminui Juodeikai ir Livetai Kazlauskienei buvo atlikta sveikos laikysenos diagnostika, patikrintas stuburas. Kineziterapeutas, manualinės terapijos specialistas Andrius Fedosejevas diagnozavo, kad jei G. Juodeika nori turėti sveiką stuburą ir gražią laikyseną, jam dar ne kartą teks apsilankyti pas medikus.

Visuomet žavi ir pasitempusi odontologijos klinikų savininkė Asta Dambrauskienė susižavėjo ozono procedūromis.

Svečiai buvo vaišinami gurmaniškais užkandžiais, prašmatniu, subtilaus skonio armėnišku brendžiu  bei šventiniu  putojančiu vynu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA