Mero sveikinimas šimtamečiui „Žalgirio” sirgaliui: linkiu jums sulaukti dar daugybės metų | Kas vyksta Kaune

Mero sveikinimas šimtamečiui „Žalgirio” sirgaliui: linkiu jums sulaukti dar daugybės metų

Kaunas.lt nuotr.

Vilijampolėje gyvenantis Antanas Simonavičius, švenčiantis 100 metų jubiliejų, pirmadienį sulaukė ir Kauno miesto mero sveikinimų, informuoja kaunas.lt.

Praėjusį savaitgalį su artimaisiais 100 metų jubiliejų atšventęs Vilijampolėje gyvenantis Antanas Simonavičius sulaukė ir Kauno miesto mero sveikinimų.

„Noriu jums palinkėti sveikatos ir stiprybės. Džiaugiuosi, jog Kaune gyvena tokie stiprūs ir ilgaamžiai žmonės kaip jūs. Matydamas jus tokį guvų ir sveiką linkiu sulaukti dar daugybės metų“, – linkėjo Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Šimtametis tikino, jog nepraleidžia nei vienų Kauno „Žalgirio“ rungtynių, žino visų žaidėjų vardus bei pavardes.

„Nesvarbu, ar vėlai, ar anksti rodo „Žalgirio“ rungtynes, visuomet jas žiūriu ir sergu. Be galo myliu šią komandą“, – sakė A. Simonavičius.

Šiuo metu senolis džiaugiasi gausiu artimųjų ratu – 3 dukromis, 8 anūkais ir 10 proanūkių. Paprašytas išduoti ilgaamžiškumo receptą, senolis su šypsena atsakė, jog svarbu nieko neatsisakyti, viską valgyti ir gerti, tačiau su saiku. Per visą amžių senolis mažai sirgo.

A. Simonavičius gimė 1914 m. Skaudvilės valsčiuje, Tauragės apskrityje. 40 metų vyras dirbo pedagogu, didžiąją mokytojavimo dalį praleido Domeikavoje, Eigirgalos pradinėje mokykloje.

„Antanas visą gyvenimą buvo greitas, dabar kartu einame į parduotuvę apsipirkti, žiūrime televizorių. Vyrą visi prisimena ir mini geruoju, dažnai aplanko jo buvę mokiniai“, – teigė šimtamečio žmona Jadvyga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA