Girtas paauglys sumušė motiną, po to su svetimu automobiliu sukėlė avariją | Kas vyksta Kaune

Girtas paauglys sumušė motiną, po to su svetimu automobiliu sukėlė avariją

delfi.lt 2014/09/27 10:00
Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Prienų rajono policijos pareigūnų pagalbos prašė sūnaus sumušta motina. Pranešta, kad iki sąmonės netekimo motiną sumušęs berniukas yra nepilnametis, jis buvo girtas.

Policijos pareigūnų duomenimis, rugsėjo 26 d., 16.30 val., Prienų r. sav., Veiverių sen., nepilnametis, išgertuvių metu pas kaimynę R. J., sumušė motiną K. A. gim. 1979 m. Moteris buvo praradusi sąmonę.

Moteris išgabenta į Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto ligoninę Kauno klinikų priėmimo skyrių iš kur po apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

Paauglys nesulaikytas, nes, sumušęs motiną, netrukus pateko į avariją. Ji užfiksuota apie 16.40 val., Prienų r, Išlaužo sen., žvyrkelyje Klebiškis-Čiudiškiai.

Vaikui nustatytas 1.94 prom. girtumas. Jis, neturėdamas teisės vairuoti, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio sąlygas, nesuvaldė automobilio „VW Golf“, priklausančio D. V. gim. 1968 m., gyv. Prienų r., Veiverių sen., ir apvirto kelio važiuojamoje dalyje.

Įvykio metu nukentėjo vairavęs nepilnametis ir su juo buvę keleiviai: D. B. gim. 1984 m., R. J. gim. 1976 m., kurie dėl daugybinių sužalojimų pristatyti į Lietuvos sveikatos mokslų ligoninę Kauno klinikų priėmimo skyrių. Visų sveikatos būklė stabili.

Nors nepilnamečio girtumas tikrintas alkoholio matuokliu, paimti ir kraujo mėginiai. Jis paguldytas Kauno klinikų vaikų skyriuje stebėjimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA