Radijo stotis „Tau“ kviečia originaliai pasveikinti mokytojus | Kas vyksta Kaune

Radijo stotis „Tau“ kviečia originaliai pasveikinti mokytojus

R. Tenio nuotr.

Naujų idėjų nestokojanti Kauno regiono radijo stotis “Tau” pristato dar vieną naują projektą – „Pasveikink savo geriausią mokytoją originaliausiai visame Kauno rajone“.

„Kaip ir kiekvienais metais spalio pradžioje prisiminsime geriausius savo mokytojus ir tradiciškai jiems stengsimės ne tik parodyti savo dėmesį, bet ir dovanosime gėles. Tačiau šiais metais mes Kauno rajono moksleivius kviečiame būti originalesniais ir savo mokytojus pasveikinti naujoviškai prieš visą Kauno regioną“ – pasakojo radijo stoties „Tau” programų redaktorius Darius Giedraitis.

Pirmą kartą visų Kauno rajono mokyklų moksleiviai kviečiami pasveikinti savo mylimiausius mokytojus su jų diena originaliai. Moksleiviams tereikia būti originaliems bei sumaniems ir iki spalio 5 dienos įrašyti savo sveikinimus mokytojams. Juos siųsti elektroniniu paštu info@tau.lt, registruotis numeriu 35-27-90 arba info@tau.lt ir sveikinimą iš anksto įrašyti “Tau“ studijoje.

Spalio 6-ta diena radijo stotyje „Tau“ bus skirta tik geriausių mokytojų sveikinimams, kuriuos sukūrė patys moksleiviai, todėl tai bus ne tik originali dovana mokytojams, bet ir parodytas didelis dėmesys iš mokinių. Juk mokinių sveikinimus mylimiausiems mokytojams išgirs ne tik jie patys, bet ir jų kolegos, draugai, pažįstami. Be to, geriausių sveikinimų klasės su savo mokytojais bus apdovanoti ir ypač vertingomis dovanomis visai klasei.

Kaip pasakojo radijo stoties „Tau“ programų redaktorius, projekto globėjas Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, originaliausio sveikinimo klasei padovanos nemokamą apsilankymą visai dienai Druskininkų vandens parke, į kurį visa klasė bus nuvežta ir parvežta nemokamai. Antros vietos nugalėtojai laimės ekskursiją po Raudondvario dvarą su Grafiene Rozalija, trečios vietos klasei atiteks mero įsteigtos saldžios dovanos visai klasei, o ketvirtos vietos laimėtojams – nemokama ekskursija visai klasei po Botanikos sodo lobyną.

„Džiaugiamės, jog šis, pirmą kartą organizuojamas projektas, jau sulaukė nemažo moksleivių susidomėjimo. Kauno rajono moksleiviai aktyviai įsitraukė į šį projektą, todėl ir kitus Kauno rajono mokelsivius kviečiame būti išskirtiniais, paviešinti savo geriausių mokytojų vardus, pavardes ir juos originaliai pasveikinti bei padaryti tokią dovaną mokytojams, kokios jie dar nėra gavę – per radiją išgirsti visos klasės sukurtą moksleivių sveikinimą specialiai jiems“ – pridūrė programų redaktorius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA