Peliukai prie „Žalgirio“ arenos ieškojo pinigų | Kas vyksta Kaune

Peliukai prie „Žalgirio“ arenos ieškojo pinigų

R. Tenio nuotr.

Populiarios televizijos laidos „Norim dar“ filmavimo grupė pasiekė ir Kauną. Ties „Žalgirio“ arena pastatytame labirinte jėgas išbandė šeši peliukai.

Radistų laidoje „Norim dar“ šeši kauniečiai išbandė jėgas. Dalyviai, persirengę peliukais, lakstė pro labirintą ir stengėsi surasti kuo daugiau sūrio gabalėlių. Kiekvienas surastas sūrio kąsnis dalyviui uždirbdavo 250 litų. Daugeliui peliukų pavyko nepasiklysti labirinte ir suuosti, kur yra paslėptas lobis.

Ne tuščiomis iš labirinto išbėgę dalyviai tikino, jog viduje viskas atrodo sudėtingiau, nei iš išorės. Mat įbėgus į labirintą lengva prarasti tiek laiko, tiek vietos orientacijos sugebėjimus. Visi peliukai vieningai sako, jog tai smagi pramoga.

„Norėjau susirasti du sūrius, juos ir radau. Todėl man tikrai labai gerai pasisekė. Mano strategija buvo tokia, kad įbėgti į labirintą ir laikytis vienos pusės. Galvojau, kad taip bus lengviau rasti išėjimą, bet nelabai pavyko, nes viduje viskas kitaip“ – dalinosi patirtomis emocijomis tik iš labirinto išbėgusi Indrė.

„Surinkau tris sūrius, manau, kad tai labai gerai. Nenorėjau užtrukti, tad išbėgau kiek ankščiau. Jokios strategijos neturėjau, tiesiog bėgau ir traukiau virveles ir rinkau sūrius. Manau, kad šis laimėjimas papildys šeimos biudžetą“ – kalbėjo itin greit iš labirinto išbėgęs Remigijus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA