Skaitytojas pasiteiravo, ką policijos pareigūnai naktimis veikia mobiliųjų telefonų taisykloje | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas pasiteiravo, ką policijos pareigūnai naktimis veikia mobiliųjų telefonų taisykloje

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas teiraujasi, ką policijos pareigūnai naktį veikia mobiliųjų telefonų parduotuvėje. Vieną naktį skaitytojas užfiksavo, kad apie vidurnaktį atvykę patruliai pasibeldė, juos įleido į vidų ir po kurio laiko išvažiavo. Skaitytojas spėja, kad galbūt pareigūnai naktimis remontuoja mobiliuosius telefonus.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius, patruliuodami pareigūnai privalo atkreipti dėmesį į objektus, kuriuose galimai gali būti vykdoma nusikalstama veika, kitas nestandartines, įtarimą sukėlusias situacijas, vietas, kaip pvz.: paliktos neužrakintos objekto durys ne darbo metu, išdaužytas objekto langas, objekte palikta deganti šviesa ar viduje vaikštantys asmenys ne darbo metu ir pan.
 
2014-09-24 apie 00.00 val. Kaune, K. Baršausko g. 63 numeriu pažymėtame name įsikūrusioje telefonų parduotuvėje, patruliuojantys pareigūnai pastebėjo degančią šviesą ir viduje vaikštantį asmenį, todėl buvo nuspręsta patikrinti, ar neįsilaužę į parduotuvę pašaliniai asmenys. Duris atidarė pilietis R. S., kuris prisistatė parduotuvės savininku ir paaiškino, kad naktimis dažnai būna savo įmonės patalpose, patikrinę dokumentus ir įsitikinę, kad vyras sako tiesą, pareigūnai toliau tesė patruliavimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA