Valdininkams nerūpi pagrindinė miesto stotelė | Kas vyksta Kaune

Valdininkams nerūpi pagrindinė miesto stotelė

R.Tenio nuotr.

Vienoje iš pagrindinių miesto viešojo transporto stotelių galima laisvai išsisukinėti kojas. Čia vietomis plytelių iš vis nėra, kai kurios stūkso išsikišusios, bet tvarkyti šaligatvių nėra už ką.

Griunvaldo stotelėje kas dieną viešojo transporto laukia šimtai kauniečių. Tai patogi vieta ir miesto svečiams pasiekti „Žalgirio“ areną, tačiau ši stotelė jau seniai laukia remonto. Grindinys nesutvarkytas, plytelės ištrupėjusios arba visai išimtos. Taip keleiviai kas kartą įlipdami ar išlipdami iš viešojo transporto, rizikuoja susižaloti.

Vytauto prospekte esanti Griunvaldo stotelė miestiečiams jau seniai atrodo kritinė. Ankščiau esame gavę skaitytojų pastebėjimų apie tai, jog iš autobuso ar troleibuso keleiviai priversti išlipti į balas. Šioje stotelėje ypatingai sunku lietingomis dienomis išlipti ne į balas, o kartu ir nesusižaloti kojų. Visgi, į tai valdininkai nekreipia dėmesio ir remontuoti šaligatvio šalia šios stotelės šiais metais neketina.

Kaip ankščiau redakcijai „Kas vyksta Kaune“ teigė miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Jolanta Miliauskienė, šiais metais nėra numatyta remontuoti miesto šaligatvius, tačiau jei yra kritinių vietų, reikėtų apie tai pranešti ir bus sudaryta komisija, kuri spęs ar tvarkyti tą vietą, ar ne.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA