Su žmona susipykęs latvis Kaune sukėlė eismo įvykį ir iš jo pasišalino | Kas vyksta Kaune

Su žmona susipykęs latvis Kaune sukėlė eismo įvykį ir iš jo pasišalino

Policijos nuotr.

Rugsėjo 24 dieną apie 22.00 val. Kauno rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, 104 km, apsisukime ties Giraite, neblaivaus (nustatytas 2,26 prom. girtumas) Latvijos Respublikos piliečio R. P. (gimusio 1966 m.) vairuojamas automobilis „Toyota Corola“, apsisukdamas nedavė kelio priešinga kryptimi važiavusiam automobiliui, su juo susidūrė ir iš įvykio vietos pasišalino.

Vėliau, visuomenės suteiktos informacijos dėka, neblaivus vyriškis buvo sulaikytas policijos pareigūnų. Policijos įstaigoje minėtas Latvijos Respublikos pilietis aiškino, jog ne viską pamena, nežino ir kokiame mieste randasi.

Pamena tik tai, kad Liepojoje susipyko su žmona ir neblaivus išvažiavo į Kauno oro uostą. Kaip atvažiavo iki Kauno taip pat nepamena, o pasiklydęs ties PC „Mega“ įvykdė autoavariją.

Už šį pažeidimą Latvijos piliečiui gresia bauda nuo trijų tūkstančių iki keturių tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA