Kodėl įgriuvo gatvė ir vairuotojai laužė automobilius? (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kodėl įgriuvo gatvė ir vairuotojai laužė automobilius? (atnaujinta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Vakar dirbę darbininkai Aleksote paliko didelę duobę, kurioje ne vienas vairuotojas apgadino savo automobilį. „Kas vyksta Kaune“ redakciją apie šią problemą informavo skaitytojai, tai mus paskatino pasidomėti, kas už tai atsakingas ir kur reikėtų kreiptis.

NUOTRAUKŲ GALERIJA>>>

Nuotraukose galima matyti, kaip iškart už Aleksoto tilto stūkso didelė duobė, kuri nebuvo pažymėta jokiais skiriamaisiais ženklais.

„Iš ties vakar įvyko avarija Veiverių gatvėje. Darbus vykdė UAB „Miesto šiluma“ bendrovės „Kauno vandenys“ užsakymu. Tai buvo avarijos likvidavimas ir rangovas, matyt, neįvertino to, kad pliaupia liūtis. Toje vietoje, ties šuliniu, buvo praplautas gruntas. Atsivėrė duobė, nes vieta jau buvo aptvarkyta, bet liūtis padarė išplovą ir nebuvo laiku sureaguota. Mūsų žiniomis rangovas jau tuos darbus vykdo“ – apie susidariusią situaciją radijo stoties „Tau“ eteryje komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Tokiais atvejais žmonės galėtų naudotis avariniais numeriais. „Kauno švara“ avarinės tarnybos telefonas 8 800 00111. Apie problemas yra informuojamos kitos avarinės tarnybos, kurios imasi priemonių, tam kad kuo greičiau viskas būtų sutvarkyta. Tai visą parą veikianti dispečerinė tarnyba, kuri taip pat kiekvieną dieną ataskaitas perduoda Miesto tvarkymo skyriui.

ATNAUJINTA 15:40

Vėlų pirmadienio vakarą Veiverių gatvės pradžioje, kur bendrovės „Kauno vandenys“ pasamdytas rangovas tvarkė vandentiekio avariją, buvo atsivėrusi pavojinga įgriuva. Avarinė situacija antradienį ryte skubiai sutvarkyta.

„Kadangi avarija buvo tvarkoma įkalnėje, vakare prasidėjęs lietus išplovė skaldą ir atsirado įgriuva. Avarinė situacija likviduota iš pat ryto. Atsiprašome vairuotojų“, – teigė bendrovės „Kauno vandenys“ Avarinės tarnybos viršininkas Rimas Stunžėnas.

Šiuo metu šioje atkarpoje yra atliekami grunto sutankinimo patikrinimo darbai. Gatvės ruožo asfaltavimo darbus planuojama pradėti šiandien ir pabaigti per rytojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA