Kaune pastebėta duobė – automobilių žudikė | Kas vyksta Kaune

Kaune pastebėta duobė – automobilių žudikė

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė, kad Kaune atsirado pavojinga vieta, kurioje galima gerokai aplaužyti automobilį.

Kaip teigia skaitytojai, darbus vykdę darbininkai, paliko itin pavojingą ir jokiais įspėjamaisiais ženklais nepažymėtą duobę, kurioje pirmadienio vakarą automobilių ratus ar karterius apdaužė daug vairuotojų.

Vėlyvą pirmadienio vakarą skaitytojų atsiųstose nuotraukose galima matyti, kad iš karto už Aleksoto tilto posūkio, kelyje link kalno prie šulinio žiojėja didelė, automobilio ratą galinti pasiglemžti ertmė, kuri nepažymėta jokiais įspėjamaisiais ženklais. Tiesa, vairuotojai nelaimėliai šią vietą pažymėjo įspėjamuoju „trikampiu”, norėdami padėti išvengti automobilių apgadinimų kitiems kauniečiams.

Įspėjame eismo dalyvius, kad duobė – itin pavojinga. Į ją įvažiavę vairuotojai rizikuoja pramušti automobilio karterį, susilankstyti ratlankį ar prakirsti padangą.

Vairuokite atsargiai!!!

Jei turite nuotraukų iš įvykio vietos, papildykite siųsdami per Facebook arba pasinaudodami „Atsiųsti foto/video” forma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA