Į miestą skubėję senoliai Kauną pasiekė su greitosios ekipažais | Kas vyksta Kaune

Į miestą skubėję senoliai Kauną pasiekė su greitosios ekipažais

delfi.lt 2014/09/23 20:30
Policijos nuotr.

Ryte į Kauną gerai išlaikytu senutėliu „GAZ 21“ („Volga“) automobiliu važiavusią garbaus amžiaus porą sunkvežimis tiesiog nušlavė nuo kelio. Porą medikai išvežė į ligoninę. Į avariją patekęs antikvarinis automobilis gerokai apgadintas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai pranešimą apie avariją Garliavos apylinkėse, ties Ilgakiemio kaimu gavo pirmadienį ryte.

Pranešta, kad kelyje Kaunas-Prienai-Alytus, nuo Kauno pusės važiavo sunkvežimis. Posūkyje jis išvažiavo į priešingo eismo juostą, tempiama priekaba trenkėsi į Kauno link važiavusį „GAZ 21“ ir jį nubloškė nuo kelio.

Bendruoju pagalbos telefonu iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Pranešta, kad po eismo įvykio automobilyje yra prispaustas žmogus.

Medikams ir policijos pareigūnams pavyko iš automobilio atsargiai iškelti ir 1935 m. gimusią keleivę, ir automobilį vairavusį jos sutuoktinį, gimusį 1938 m.

Jie abu išvežti į ligoninę.

Ugniagesiai atjungė lengvojo automobilio „GAZ 21“ akumuliatorių. Po to nuvalė šukes ir duženas nuo važiuojamosios kelio dangos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA