Prasidedančių Jaunimo dienų proga Laisvės alėja pasipuošė balionais | Kas vyksta Kaune

Prasidedančių Jaunimo dienų proga Laisvės alėja pasipuošė balionais

Jau šiandien, Kaune, startuoja jau tradiciniu tapęs renginys – „Kauno Jaunimo Dienos 2014”. Renginio organizatoriai kviečia visą Lietuvos jaunimą susiburti akademiškiausiame Lietuvos mieste.

„Kauno Jaunimo Dienos, yra vienas iš įdomiausių metų renginių ir puiki proga visoms mūsų miesto jaunimo organizacijoms susiburti dirbant dėl vieno tikslo.” Sakė pagrindinė KJD’14 organizatorė – Vaineta Parnarauskaitė.

Šiais metais renginio programoje organizatoriai kviečia dalyvius atvykti į įvairias paskaitas apie verslo kūrimą, pasiklausyti sėkmės istorijų, dalyvauti orientacinėse varžybose, susipažinti su kitų jaunimo organizacijų veiklomis ir beabejo sudalyvauti Kauno miesto jaunimo apdovanojimuose, kuriuose pagerbiami labiausiai laikinosios sostinės jaunimui nusipelnę žmonės.

Renginį organizuoja Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas” nariai, KTU Sporto centras bei Kauno kultūros centras – Tautos namai. Pilną renginio programą ir daugiau informacijos apie numatomus renginius galite rasti socialiniame tinkle Facebook.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA