Lietuvos rinktinė grįžo į Lietuvą, jiems surengtas įspūdingas sutikimas | Kas vyksta Kaune

Lietuvos rinktinė grįžo į Lietuvą, jiems surengtas įspūdingas sutikimas

delfi.lt 2014/09/15 20:19
DELFI nuotr.

Ketvirtą vietą pasaulio krepšinio čempionate užėmusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį sveikinama Vilniaus Rotušės aikštėje. Sostinės Senamiestyje vyksta įspūdingas dviejų valandų šou.

Sirgaliai turi galimybę prisiminti įspūdingiausius planetos pirmenybių momentus ir pasveikinti rinktinės vyrus, o krepšininkai – padėkoti sirgaliams už palaikymą.

Tiesa, Rotušės aikštėje bus tik dešimt krepšininkų iš dvylikos. Jonas Mačiulis dar sekmadienį išskrido namo, kad spėtų aplankyti artimuosius prieš kitą savaitę prasidedantį pasiruošimą klubiniam sezonui. Puolėjas turės grįžti į tą patį Madridą, kadangi šiemet jo laukia debiutas „Real“ gretose. Savo ruožtu Mindaugas Kuzminskas pasuko tiesiai į Malagą, kur prisijungs prie Joano Plazos vedamų treniruočių „Unicaja“ klube.

Lietuvos rinktinė į sutiktuvių vietą važiuoja atviru autobusu tiesiai iš Vilniaus oro uosto, į kurį atskrido užsakomuoju reisu. Lėktuvas turėjo leistis Miunchene papildyti degalų atsargų, tad tėvynę mūsiškiai pasiekė tik 19:40.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA