Baisi avarija Kauno aplinkelyje: susidūrė du vilkikai (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Baisi avarija Kauno aplinkelyje: susidūrė du vilkikai (atnaujinta)

Skaitytojo Karolio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad Kauno aplinkelyje link Akademijos įvyko didelė avarija, nusidriekė kilometrinė automobilių spūstis.

Pirminiais duomenimis, kelyje link Marijampolės susidūrė du vilkikai. Eismo nelaimė įvyko apie 21 valandą, kai vienas vilkikas pristabdė ir jam sunkiasvoris automobilis susiskersavo bei įvyko taip vadinamos „žirklės“. Į jį trenkėsi kitas vilkikas, iš kurio vairuotoją teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams.

Dėl eismo įvykio susidarė milžiniška transporto priemonių spūstis. Prieš 22 valandą policija net uždarė eismą šioje kelio atkarpoje ir visus vairuotojus kreipė link Šilainių.

Iš vilkiko ištrauktas vairuotojas buvo sąmoningas, jis perduotas medikams. Kito vilkiko vairuotojas stipriau nenukentėjo.

Tai jau ne pirmas eismo įvykis šioje vietoje, kai vilkikai patiria avarijas. Asfaltas šioje vietoje provėžuotas, tad eismo dalyviai turėtų būti itin atsargūs šioje kelio atkarpoje.

Vaizdo medžiaga iš avarijos – čia.

Už informaciją dėkojame „Kas vyksta Kaune” skaitytojams

ATNAUJINTA

Rugsėjo 11 d. apie 21.00 val. Kaune, kelyje A5 „Kaunas- Marijampolė- Suvalkai“, nuo 9 –ojo forto g. link Akademijos mstl. važiavo vilkikas „DAF 95XF 480“ su puspriekabe, vairuojamas G. M. (gimusio 1969 m.), kuris 3,850 kilometre stabdydamas nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės ir atsitrenkė į dešinės pusės kelio atitvarą.

To pasekoje puspriekabė užtvėrė kelio važiuojamąją dalį, o paskui važiavęs vilkikas „Iveco“ su puspriekabe atsitrenkė į vilkiko „DAF 95XF 480“ puspriekabė galinę dalį. Eismo įvykio metu sugadintos transporto priemonės. Dėl patirtų sužalojimų automobilio „Iveco“ vairuotojas (gimęs 1948 m.) ir automobilio „DAF 95XF 480“ keleivė (gimusi 1966 m.)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA