Dar dvejose miesto gatvėse eismas juda itin lėtai, planuojami nauji ribojimai | Kas vyksta Kaune

Dar dvejose miesto gatvėse eismas juda itin lėtai, planuojami nauji ribojimai

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nuo praėjusio savaitgalio uždraudus eismą A.Baranausko gatvėje, Žaliakalnio mikrorajonas dar labiau dūsta nuo automobilių išmetamųjų dujų. Bandydami aplenkti remontuojamą gatvę vairuotojai užkemša Radvilėnų plentą ir Basanavičiaus gatvę.

Transporto ir eismo skyriaus atstovas Gintautas Degutis portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad lengvųjų automobilių vairuotojai turėtų rinktis Radvilėnų plento trasą, kuria gali išvažiuoti į Petrausko gatvę ir Savanorių prospektu aplenkti remontuojamą kelio atkarpą.

Savivaldybės eismo ekspertas pažymėjo, kad netrukus Basanavičiaus gatvėje bus įrengti eismą draudžiantys ženklai ir šia gatve galės judėti tik miesto viešasis transportas ir šios gatvės gyventojai. Tuomet eismo spūstys turėtų sumažėti, o viešasis transportas neatsilikti nuo pakeistų tvarkaraščių.

„Kas vyksta Kaune“ žurnalistas apsilankė remontuojamos gatvės atkarpoje ir pastebėjo, kad didelės eismo spūstys, besitesiančios iki Šv. Antano bažnyčios yra ir ne piko metu.

Vairuotojams rekomenduojama aplenkti remontuojamą Baranausko gatvę nuo šiandien atidaryta K.Petrausko gatve, sukti į Savanorių, po to į Taikos prospektus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA