Kaune startavo dar nematyta ekstremali pramoga ant vandens | Kas vyksta Kaune

Kaune startavo dar nematyta ekstremali pramoga ant vandens

R. Tenio nuotr.

Lampėdžių karjere atidarytas naujas pramogų parkas „Wake up Kaunas“. Tai pirmas tokio tipo vandens pramogų parkas Kaune. Kituose miestuose vandens slidinėjimas labai išpopuliarėjo, tad tikimasi, kad ir laikinojoje sostinėje kauniečiai pamils tokį laisvalaikio praleidimo būdą.

Vandens slidinėjimo pramoga Lampėdžių karjere turėto atsirasti dar vasaros pradžioje, tačiau užsitęsus statybos darbams, tai atsirado tik rudenį. Nors oras jau po truputį vėsta, tačiau organizatoriai nusiteikę optimistiškai – vandens pramogomis kauniečiai dar šį sezoną spės pasimėgauti.

„Veiksim iki pat galo, kol leis oras. Numatoma, kad dirbsim iki spalio galo. Tikimės sulaukti daug žmonių, nes Kaune iki šiol tokios pramogos nebuvo, todėl greičiausiai būsime pilnai užimti“ – tikino savininkas Viktoras Kibas.

Smagi pramoga, kurią pabandę, nenori sustoti

Vandens slidinėjimo pramoga – smagi atrakcija mėgstantiems aktyviai praleisti laiką. O tie, kurie jau išbandė šią veiklą, vieningai tikina, jog tikrai dar sugrįš.

„Prieš tai slidinėjom Vilniuje, tai ten sistema šiek tiek žemiau. Tokioje aukštoje sistemoje išbandau pirmą kartą, tai čia daugiau erdvės, smagiau. Tai Kaunui labai reikalinga. Ko gero, geriausias dalykas dabar Kaune. Kai prasidės kitas sezonas, manau, kad bent kartą į savaitę čia apsilankysiu“ – įspūdžių neslėpė Vaiva.

„Visiškai nesunku išmokti išsilaikyti. Praeina kokia dvidešimt minučių ir jau žmogus gan normaliai slidinėja. Dar nebuvo tokio, kuris neišmoktų“ – kalbėjo V. Kibas.

Pritaikys ir kitais sezonais

„Wake up Kaunas“ pramogų parkas turėtų veikti ne tik šiltuoju metų sezonu, tačiau tikima, kad jame kauniečiai galės leisti laiką ir žiemos sezonu.

„Jei bus šalta žiema ir daug prisnigs, tai šioje trasoje galės su snieglentėmis slidinėti. Norėjosi padaryti tokią pramogą, kuri sezonų neturėtų, nes vasara visiems labai greitai praeina“ – sakė pramogų parko „Wake up Kaunas“ atstovas V. Kibas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA