„Kauno naktyse“ pasirodys pasaulinio lygio žvaigždė | Kas vyksta Kaune

„Kauno naktyse“ pasirodys pasaulinio lygio žvaigždė

Archyvo nuotr.

Nenumaldomai artėja vienas iš laukiamiausių rudens renginių – „Kauno naktys. Kultūra ir aš“. Jau ketvirtus metus vykstantis renginys kasmet sulaukia didelio kauniečių susidomėjimo, tad ir šiais metais organizatoriai garantuoja gerą laiką ir pačias įvairiausias pramogas.

Tradicija tapusios „Kauno naktys“ kasmet vidutiniškai pritraukia apie 50 tūkst. lankytojų. Organizatoriai „Idėja Kaunui“ tikisi, kad ir šiais metais kauniečiai nuo šeštadienio 19 val. iki sekmadienio 5 val. ryto plūs į miesto erdves pasisemti kultūrinio gyvenimo. O pasirinkti, ką pamatyti tikrai yra iš ko. Įvairi muzika, šokiai, spektakliai ir meno dirbtuvės lauks visą naktį kauniečių.

Šių metų „Kauno naktų“ tema – „Kultūra ir aš“. Todėl visi naktinėtojai bus kviečiami ne tik stebėti pasirodymus, bet taip pat ir patiems išbandyti įvairias meno rūšis. Visą naktį veiks dirbtuvės, kuriose kauniečiai galės pasidaryti ir į namus parsinešti įvairių suvenyrų.

„Mes labai pakeitėme renginio koncepciją. Atsirado tema „Kultūra ir aš“. Mes leidžiame ne tik pasižiūrėti spektaklius, bet taip pat ir patiems prisidėti prie renginio, išbandant žiesti puodus, daryti stiklo burbuliukus. Tiesiog raginame pačiam prisidėti prie kultūros kūrimo, o žmones labai traukia galimybė viską išbandyti patiems“ – radijo stoties „Tau“ eteryje kalbėjo asocjacijos „Idėja Kaunui“ narys Henrikas Kupcikevičius.

Išlieka paslapties šydas

Jau yra patvirtinta renginio programa. Nuo Kauno Soboro iki „Miesto sodo“ visą naktį vyks įvairūs renginiai, kviesiantys žiūrovus pasigrožėti įspūdingais renginiais. Organizatoriai tikina, jog kiekvieną lankytoją turėtų sužavėti pilvo šokiai, saksofonisto atliekamos šiuolaikinės melodijos. Taip pat praeivių akį trauks fakyrų – gimnastų pasirodymas. Kadangi visi pasirodymai bus rodomi temstant ar jau visiškai sutemus, tad efektas turėtų būti didelis ir palikti neišdildomus įspūdžius renginio dalyviams.

„Kauno naktų“ metu vyks šviesos projekcijos bei per didelį ekraną bus galima grįžti į vaikystę. Mat bus rodomi animaciniai filmukai, kurių dauguma žiūrovų nėra regėję. Taip pat organizatoriai tikina, jog vakaro metu susirinkusių laukia staigmena, tačiau kokia ji dalyviai sužinos tik per patį renginį.

„Vakar kaip tik į Lietuvą atvyko pasaulinio lygio žvaigždė, kuri bus programoje, tačiau dar neatskleidžiame pavardės. Galime pasakyti tik tiek, kad pavardė prasideda iš „P“ raidės. Visi šią žvaigždę tikrai atpažįsta“ – suintrigavo Henrikas Kupcikevičius.

Visą renginio programą galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA