K. Petrausko gatve atnaujinamas eismas | Kas vyksta Kaune

K. Petrausko gatve atnaujinamas eismas

R. Tenio nuotr.

Daugiau nei pusę metų trukusios K. Petrausko gatvės rekonstrukcija – finišo tiesiojoje. Jau nuo ateinančio pirmadienio visoje gatvėje bus atnaujintas transporto eismas.

„Naktį iš sekmadienio į pirmadienį K. Petrausko gatve jau galės važiuoti automobiliai. Gatvės ženklinimo darbai bus atliekami artimiausiu metu. Kadangi A. Baranausko gatvėje netrukus prasidės šilumos tiekimo magistralės keitimo darbai, buvo svarbu kuo greičiau transporto priemonėms atverti K. Petrausko g.”, – patikino Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

„Važiuojamojoje dalyje paklota asfaltbetonio danga, tad transporto priemonės gali laisvai vykti gatve. K. Petrausko g. aplinką, gerbūvį visiškai sutvarkyti planuojama per artimiausias savaites“, – teigė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Gatvės rekonstrukcijos metu perklotos visos komunikacijos, iki keturių eismo juostų platinama gatvė, ten, kur leidžia sąlygos, įrengtos visuomeninio transporto įvažos ir perėjimai į gatvės dalį, sutvarkytas lietaus nuotekų tinklas. Taip pat tvarkomi šaligatviai ir įvažiavimai į kiemus.

Viso projekto vertė siekia 9 mln. Lt. Projektas iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos lėšomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA