Rasti trys galimai užsienyje vogti automobiliai | Kas vyksta Kaune

Rasti trys galimai užsienyje vogti automobiliai

Prieš savaitgalį policijos pareigūnai vykdydami pavogtų transporto priemonių paiešką, Kaune aptiko tris „Honda“ markės automobilius, kurie galimai yra vogti užsienyje. Automobiliai jau buvo pakrauti į traukinio vagonus ir paruošti išvežimui iš Lietuvos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, vykdydami transporto priemonių grobimų tyrimus bei pavogtų transporto priemonių paiešką, tikslinio patikrinimo metu Kaune, Palemono gatvėje, rado ir išėmė tris automobilius „Honda“. Automobiliai buvo 2007, 2008 ir 2010 metų.

Minėtų autotransporto priemonių kėbulo numeriai suklastoti. Pirminiais duomenimis automobiliai yra ieškomi kaip vogti Vokietijoje, Olandijoje ir Čekijoje, todėl rasti automobiliai išimti ir pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiuo metu nustatinėjama, kam priklausė šie automobiliai. Tyrimą atlieka Kauno apskritie policijos pareigūnai.

Dažniausiai automobiliai yra grąžinami į užsienio šalis, nes pareigūnai bendradarbiauja su Vokietijos, Austrijos, Belgijos, Olandijos, Čekijos, Lenkijos, Švedijos pareigūnais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA