Atsinaujinę „Senukai“ kviečia apsilankyti | Kas vyksta Kaune

Atsinaujinę „Senukai“ kviečia apsilankyti

Organizatorių nuotr.

Prekybos centre „Mega” esančioje „Senukų“ parduotuvėje vyksta didelės permainos, kurios padarys apsipirkimą dar patogesniu. Jau rugpjūčio 29-ąją kviečiame į atnaujinto „Senukų“ Namų technikos centro atidarymą.

Šiuo metu PLC „Mega“ įsikūrusiuose „Senukuose“ veikiantis namų technikos centras tarsi atgyja antram gyvenimui. Buvo įvertinti pirkėjų apsipirkimo įpročiai, atrasti efektyviausi ekspozicijos išplanavimai, pakeista dalis prekybinės įrangos, tam kad pirkėjui ši apsipirkimo vieta taptų dar patogesne ir patrauklesne. Nors vyksta daug permainų, tačiau pažymėtina tai, jog teikiamos paslaugos nesikeis.

DETALI SAVAITGALIO RENGINIO PROGRAMA

„Visa tai daroma tam, kad pirkėjas „Senukų“ prekybos centruose jaustųsi gerai, aiškiai matytų išskirtas prekybines zonas, o užėjęs į Namų technikos centrą pasijaustų tarsi interaktyvioje technikos oazėje, kur atviroje ekspozicijoje esančias prekes gali išbandyti pats. Tai šiuolaikiniam žmogui ypač svarbu“, – pasakoja prekybos centro „Senukai“ komunikacijos projektų vadovė Laima Petraitytė.

Kol kas permainos, atitinkančios visus pirkėjų lūkesčius, vykdomos tik PLC „Mega“ esančiuose „Senukuose“, tačiau planuojama atnaujinimo procesą tęsti ir kituose „Senukų“ prekybos centruose. Didelis dėmesys bus skiriamas ir interjerui, kad pirkėjams čia būtų jauku ir patogu.

Šiuo metu Namų technikos centruose „Senukai“ siūlo beveik 4000 įvairių namų technikos prekių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA