Į darbą važiavęs tėvas avarijoje pamatė sūnaus motociklą | Kas vyksta Kaune

Į darbą važiavęs tėvas avarijoje pamatė sūnaus motociklą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Antradienio rytą apie 8.50 val. įvyko eismo įvykis, kurio metu sužalotas žmogus. Ateities plento ir Palemono gatvės sankryžoje, netoli Amalių pervažos susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas. Dėl patirtų sužalojimų motociklo vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Motociklas KTM nuo Amalių pervažos Ateities plentu judėjo link Palemono. Sankryžoje iš šalutinio kelio išsukinėjo neįgaliojo ženklu pažymėtas „Renault Espace“ automobilis ir kliudė motociklą. Automobilio vairuotojas teigė, kad įvažiavus į sankryžą, užgeso „Renault“ variklis ir jis sustojo.

Nelaimės metu nukentėjo motociklo vairuotojas. Jis nuvežtas į ligoninę. Pranešama, jog 18-metis vaikinas susižalojo rankas, kurios įdėtos į langetes. Avarijos metu motociklas smarkiai apgadintas. Automobiliui suskilo priekinis stiklas bei įlenktas priekinis sparnas.

Į darbą važiuojantis motociklo vairuotojo tėvas pastebėjo avariją. Vyriškis sankryžoje pamatė gulintį aštuoniolikmečio motociklą. Tėvas tikina, jog jo sūnus užsiima motosportu, todėl pats dėl įvykio mažai jaudinasi, nrs patyrė sužalojimus.

„Reikia pranešti sūnaus mamai, kad jis pateko į avariją. To labiausiai bijau, nes nežinau, ką pasakyti, vis gi aš jį paskatinau dalyvauti motosporte”, avarijos vietoje žurnalistams teigė baikerių judėjimuose dalyvaujantis vyriškis.

Dėl eismo įvykio susidarė didelės spūstys. Automobilių srautas dėl avarijos lėtai judėjo tiek link pervažos, tiek magistralės pusės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA