Lietumi persmelktas tinklinio turnyras | Kas vyksta Kaune

Lietumi persmelktas tinklinio turnyras

Asociatyvi nuotr.

Šeštadienio popietę Draugystės parke, įrengtoje tinklinio aikštelėje, vyko tinklinio turnyras 3×3. Šį turnyrą, jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) Kauno miesto skyrius, surengė siekiant skatinti jaunus žmones savo laisvalaikį leisti kitaip. Nors toks tinklinio turnyras yra pirmasis, jo organizatorius Ernestas Vaičikauskas patikino, kad jis bus tikrai ne paskutinis.

Į turnyrą siekti pergalės susirinko trylika komandų. Šis turnyras sudomino ne tik vaikinus, bet ir merginas, kurios kovoje dėl pergalės tikrai neketino pasiduoti. Kadangi komandose buvo galima pastebėti tiek mėgėjų, tiek rimtai šiuo sportu užsiimančių žaidėjų, kova Draugystės parke buvo tikrai įtampta ir „karšta“.

Turnyrui įpusėjus žaidimo „karštį“ sumažino netikėtas lietus, tačiau turnyro dalyvių tai neišgąsdino ir jie tęsė žaidimą net per lietų. Netikėtas buvo ne tik lietus, tačiau ir naujos komandos, pavadinimu „Antikvaras“, prisijungimas prie dalyvių gretų. Ją sudarė turnyro organizatorius Ernestas Vaičikauskas, tarybos miesto narė ir renginio rėmėja Andželika Banevičienė, bei visiem gerai žinomas šokėjas Saulius Skambinas. Kaip teigė A. Banevičienė, „Antikvaras“ susibūrė paskatintas jaunimo. Nors komandos debiutas nebuvo sėkmingas, jos nariai nenusimena pralaimėjimu. „Dar keletas tokių turnyrų ir žaisim kaip kumštis“, teigė komandos narys S. Skambinas.

Stipriausios trys komandos, užėmusios prizines vietas, buvo įvertintos diplomais, simbolizuojančiais Baltijos kelio 25-metį, medaliais, bei saldžiais prizais. Laimėtojai džiaugėsi pergale, o organizatoriai – sėkmingu renginiu ir tuo, kad stiprus lietus neišgąsdino dalyvių. Netgi priešingai, lietus suteikė naujų pojūčių žaidimo dalyviams. „Tai buvo kaip atrakcija. Nuogas išbėgi į aikštelę, lyja, smėlis sulipęs.. savotiškai tame yra jūros potepio“ savo įspūdžiais dalinosi S. Skambinas.

Renginio organizatorius E. Vaičikauskas patikino, kad tokiu renginių bus ir daugiau. „Kitais metais galvojame paskirti dieną ir surengti tokias kaip ir olimpines žaidynes, kuriose bus tinklinio, krepšinio, futbolo turnyrai, bei virvės traukimas“ apie savo planus pasakojo Ernestas kviesdamas kitamet sudalyvauti visiems norintiems išbandyti savo jėgas.

Simona Urniazaitė

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA