„Ryanair” Kaune peržengė 5 milijonų keleivių ribą | Kas vyksta Kaune

„Ryanair” Kaune peržengė 5 milijonų keleivių ribą

delfi.lt 2014/08/22 08:37
DELFI nuotr.

5 milijonai keleivių – tiek jų nuo veiklos pradžios Kauno oro uoste 2005-aisiais pervežė skrydžių bendrovė „Ryanair“.

Jubiliejine keleive tapo ketvirtadienį, rugpjūčio 21-ąją, iš Kauno į Dubliną skridusi Jūratė Kriščiūnaitė – jai aviakompanijos atstovės įteikė bilietus skrydžiui su „Ryanair“, tuo tarpu kiti į Dubliną skridę keleiviai šia proga buvo vaišinami keksiukais ir gaiviaisiais gėrimais.

„Per devynerius metus pervežti 5 milijonai keleivių – didelis pasiekimas, tačiau ties juo nesustosime ir Kaune, vienintelėje „Ryanair“ bazėje Baltijos šalyse, augsime toliau“, – sakė Elina Hakkarainen, bendrovės pardavimų ir rinkodaros vadovė Baltijos ir Šiaurės šalims.

Kauno oro uosto vadovo Bruno Kaspar teigimu, 5 milijonai keliaujančiųjų yra labai svarbus pasiekimas ir oro uostui, o jį pasiekti leido bendradarbiavimas ir ilgametė partnerystė su šia aviakompanija.

„Šiandien džiaugiamės įspūdingu devynerių metų darbo rezultatu, su kuriuo nuoširdžiai sveikiname „Ryanair“ bei jų jubiliejinę keleivę“, – sakė E. Kaspar.

Šiuo metu iš Kauno oro uosto „Ryanair“ siūlo keliauti 20-čia krypčių, o neseniai buvo pranešta ir apie spalio pabaigoje pradedamus skrydžius į Airijos Šanono miestą. Tarp kitų aviakompanijos naujienų žadamas ir naujo verslo keleiviams skirto produkto pristatymas.

2014-aisiais aviakompanija Kaune planuoja pervežti iki 700 tūkstančius keleivių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA