Kauno pilies prieigose skambėjo vaikiškas juokas | Kas vyksta Kaune

Kauno pilies prieigose skambėjo vaikiškas juokas

R. Tenio nuotr.

Tradicija tampantis „Kauniečių piknikas“ prie Kauno pilies sukvietė smagiai laiką praleisti nusiteikusius miestiečius. Netrūko pramogų ne tik mažiausiems, bet taip pat ir juos atlydėjusiems tėveliams. Renginio metu skambėjo vaikiškas juokas bei šiltos dainos, o aplink šurmuliavo spalvotai apsirengę personažai.

[galerija]

Jau ketvirtasis kartais, kai prie Kauno pilies pasimėgauti pikniku susirenka gausus kauniečių būrys. Šiais metais organizatoriai susirinkusius vaišino įvairiais duonelių gardėsiais bei saldžia uogiene. Besibaigiančios vasaros vakarą apgaubė muzika, stebuklų nuojauta ir šventinė nuotaika. Pikniko dalyvių laukė žaismingos dekoracijos ir galimybė nusifotografuoti šventės albumui.

Pagrindinis vakaro akcentas – Kauno piles papėdė, virtusi cirko arena. Užburiantį cirko spektaklį „Šapito“ parodė klounų teatro studija „Dulidu“. Cirko artistai demonstravo magiškus triukus bei stebino visus netikėtomis improvizacijomis. Iš Klaipėdos atvykęs kolektyvas noriai mokė visus šeimos atstovus įvairių cirko triukų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA