Krepšininkai vaišinosi pietumis danguje | Kas vyksta Kaune

Krepšininkai vaišinosi pietumis danguje

R. Tenio nuotr.

Į Kauną sugrįžo restoranas „Dinner in the Sky“. Vieni iš pirmųjų šią pramogą išbandė Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjai bei Lietuvos krepšininkės. Sportininkai pietumis vaišinosi 50-ies metrų aukštyje.

Visi puikiai supranta, kokia svarbi yra mityba sportininko gyvenime. Restoranas danguje nepabijojo iššūkio ir nusprendė pasikviesti visiems puikiai žinomus sporto atstovus, kurie kritiškai įvertins talentingųjų virtuvės šefų – Mikhel Heinmets ir Artūro Naidenko – kulinarinius sugebėjimus.

Kiti restorano lankytojai dangiško skonio patiekalais, geriausias gėrimais ir nepakartojama miesto panorama galės pasimėgauti iki šeštadienio. Planuojama per dieną padaryti apie trylika pakilimų, kurių metu svečiai mėgausis šefo kulinariniais šedevrais.

Vertėtų paskubėti, jei norite išbandyti šią pramogą, nes „Dinner in the Sky“ šiais metais paskutinį kartą vieši Kaune. Kitais sezonais taip pat neaišku, ar restoranas sugrįš į laikinąją sostinę. Žinoma, organizatoriai nepraranda vilties sugrįžti į šį miestą, tačiau konkrečių datų nepasako.

„Aplankėme aštuonias vietas. Kaunas yra paskutinė stotelė. Kitais metais į Kauną nesugrįšime, nes šis miestas nebepatenka į apsilankyti planuojamų vietų sąrašus“ – kalbėjo virtuvės šefas Mikhel Heinmets.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA