Nepasimoko: automobilį pareigūnai konfiskuoja jau trečią kartą | Kas vyksta Kaune

Nepasimoko: automobilį pareigūnai konfiskuoja jau trečią kartą

Policijos nuotr.

Kelių eismo taisykles pažeidinėjantis kaunietis niekaip nepasimoko. Vyriškiui nieko nereiškia gautos baudos, praleistos naktys areštinėje bei jau trys prarasti automobiliai. Vyras ir toliau važinėja neblaivus bei kelia grėsmę saugumui.

Policijos pareigūnai praneša, jog kaunietis A. K. (gimusio 1987 m.) įkliūna ne pirmą kartą. Už kelių eismo pažeidimus vyriškis jau baustas šešiolika kartų. Paskutinis vyro nusižengimas užfiksuotas vakar.

Artėjant vidurnakčiui T. Masiulio g., prie Kauno marių esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje piliečio A. K. vairuojamas automobilis „Ssangyong“ važiuodamas atbuline eiga atsitrenkė į stovintį „Volvo“ markės automobilį. Vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas 2,25 prom. girtumas.

Už minėtą pažeidimą, piliečiui A. K., neturinčiam teisės vairuoti ir vairuojant transporto priemonę pakartotinai neblaiviam, gresia bauda nuo keturių tūkstančių iki penkių tūkstančių litų su transporto priemonės konfiskavimu. Po šio KET pažeidimo piliečiui A. K. gresia jau trečio automobilio („Ssangyong“) šiais metais konfiskavimas.

Ankščiau pilietis baustas už įvairius kelių eismo pažeidimus. Štai 2014-03-22 už Kelių eismo taisyklių (toliau – KET) pažeidimą jis buvo nubaustas 4 500 Lt bauda su transporto priemonės „Chrysler Voyager“ konfiskavimu, 2014-06-13 už padarytą KET pažeidimą – 30 parų administraciniu areštu su transporto priemonės „BMW 525 TDS“ konfiskavimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA