Gyventojų reikalavimas: užteks skaudžių įvykių, įrenkite pėsčiųjų perėją | Kas vyksta Kaune

Gyventojų reikalavimas: užteks skaudžių įvykių, įrenkite pėsčiųjų perėją

Skaitytojų nuotr.

Po dar vienos skaudžios avarijos gyventojai reikalauja, kad būtų įrengta papildoma pėsčiųjų perėja.

Vakar, apie 18 val. ties T.Masiulio gatvės 13-uoju namu automobilis partrenkė vaiką. Kaip praneša skaitytojai, mažametis, kol atvyko greitoji medicinos pagalba, visą laiką pragulėjo nejudėdamas.

Skaitytojas Deividas teigia, kad jei atsakingi miesto ir seniūnijos valdininkai dirbtų geriau, panašių nelaimių būtų galima išvengti.

Gyventojas teigia, kad šioje vietoje pėstieji reguliariai kerta važiuojamąją kelio dalį, todėl ne kartą buvo kreiptasi į Petrašiūnų seniūniją su prašymu įrengti perėją, tačiau sulaukta neigiamo atsakymo.

Pastebima, kad šioje kelio atkarpoje, uždarius Panemunės tiltą, itin suintensyvėjo eismas. Skaitytojas primena, kad valdžia jau 20 metų kalba apie pietrytinio aplinkelio statybas, kuris leistų nukreipti visą tranzitinį eismą nuo Petrašiūnų mikrorajono, tačiau kalbos tik ir lieka kalbomis.

Petrašiūnų gyventojas pastebėjo, kad kai R. Kalantos g. bažnyčios perėjoje buvo partrenkta senyva moteriškė, po įvykio ant tos perėjos ženklų uždėjo papildomą geltoną, gerai šviesą atspindinčią medžiagą ir teigia, kad eismo saugumo specialistai Kaune imasi priemonių tik tuomet, kai įvyksta skaudžios nelaimės.

Baigdamas laišką Deividas retoriškai klausia: ar biurokratai imasi veiksnų tik tuomet, kai atsiranda nukentėjusių/aukų? 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA