Užkertame kelią nelaimei! | Kas vyksta Kaune

Užkertame kelią nelaimei!

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojų nuotraukos, kuriose užfiksuotas praviras šulinys. Pavojus įkristi stūkso tiesiog gyvenamajame rajone, todėl siekiant išvengti nelaimės perspėjame gyventojus. Norime, kad nepasikartotų praėjusių metų nelaimė, įvykusi Petrašiūnuose.

Praviras šulinys yra Partizanų gatvėje, visai šalia automobilių stovėjimo aikštelės, kuri pažymėta 79-uoju numeriu. Matosi, kad kasdieną pro šią vietą praeina nemažai kauniečių, kuriuos užsižiopsojusius gali ištikti skaudi nelaimė. Mat šalia šulinio gyventojų išmindžiotas takelis, vedantis į Biruliškės stotelės.

Šulinys nėra visiškai atviras, tačiau užtektų, kad pro tokį tarpą galėtų įkristi vaikas. Taip pat tarpas, kurio neuždengia dangtis, užžėlęs žole, todėl jo galima ir nepastebėti. Be to, šulinio dangtis visas suskilinėjęs ir juda. Užlipus ant tokio dangčio, šis laisvai gali persiversti.

Teks palaukti, kol dangtis bus sutvarkytas

Apie tokį netvarkingą šulinį informuoti Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus atstovai, tačiau dar neaišku, kada bus imtasi tokią grėsmę sutvarkyti. Pasirodo, ne visus Kauno šulinius valdo viena įmonė.

„Dabar pranešimas bus išsiųstas „Kauno vandenims“, „Kauno dujoms“ ir kitoms institucijoms. Jei neatsiras šeimininkas, tai šulinį tvarkys savivaldybė“ – apie tvarką aiškino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Jolanta Miliauskienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA