Studentai puošia Kauną: atnaujinami Nemuno krantinių užrašai | Kas vyksta Kaune

Studentai puošia Kauną: atnaujinami Nemuno krantinių užrašai

Roko Tenio nuotr.

Kauno technologijos universiteto (KTU) Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto studentai, nepaisydami karšto oro ir gresiančio lietaus, gražina Nemuno krantinę abipus Aleksoto tilto. Jau septintus metus vykstančią akciją „Papuoškime Kauną“ šiemet remia verslininkai – Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų klubas „Verslas Kaunui“.

Akcijoje dalyvaujantys studentai sako, jog komandinis darbas puošiant Nemuno krantinę dėl bendros naudos Kaunui ir miesto gyventojams, yra pats didžiausias atlygis.

„Praėjusiais metais mūsų darbą ties krantinės užrašais Marvelės pusėje stebėjo „Daugirdo“ amfiteatre susirinkę žmonės. Kai pabaigėme užrašą, visi pradėjo ploti. Buvo tikrai smagu“, – pasakoja M. Fokinas. Studento nuomone, krantinės užrašai – išskirtinis Kauno bruožas.

Šiais metais akciją „Papuoškime Kauną“ parėmė Kauno Prekybos, pramonės ir amatų rūmų klubas „Verslas Kaunui“. Verslininkai studentams suteikė lėšų dažams pirkti. KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto studentai pavasarį dalyvavo klubo „Verslas Kaunui“ antrus metus vykdomame projekte „Žydim“, kurio metu gėlėmis buvo puošiamas Savanorių prospektas.

„Su KTU esame pasirašę bendradarbiavimo sutartį, todėl ateityje bendrų projektų tik daugės“– teigia Kauno Prekybos, pramonės ir amatų rūmų Verslo plėtros skyriaus vadovė Vera Mileikienė. Jos teigimu, toks bendradarbiavimas yra ypatingai naudingas abiems pusėms vykdant socialinius projektus bei mokslo ir verslo integraciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA