Užregistruotas 500-asis kūdikis Kauno rajone | Kas vyksta Kaune

Užregistruotas 500-asis kūdikis Kauno rajone

Šias metais Kauno rajone gimė jau pusė tūkstančio vaikų. 500-ais kūdikis Dovidas Blaškevičius Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje buvo užregistruotas antradienį.

Liepos 27-ąją pasaulį išvydęs Dovidas yra pirmagimis Neringos ir Alberto šeimoje. Laimingas tėtis didžiuojasi dalyvavęs gimdyme ir sako, kad žmonos su kūdikiu vienų nepalieka nei minutei. Kol kas visą dėmesį jauni tėveliai skiria Dovidui, bet planuoja, kad jis tikrai turės broliuką arba sesutę.

Dovido vardą sūnui parinkę neatsitiktinai. Neringai ir Albertui buvo svarbi jo reikšmė. Tai lietuviška hebrajiško vardo David versija, jis reiškia mylimas.

500-ojo kūdikio tėveliui gimimo liudijimą ir atminimo dovaną įteikė mero pirmasis pavaduotojas Petras Mikelionis. Aukštaūgiams tėvams jis linkėjo užauginti dar vieną krepšininką.

Abu naujagimio tėvai dirbo Savivaldybės Urbanistikos skyriuje. Po aštuonerių metų Albertas išėjo darbuotis privačiai. Jauna šeima gyvena Samylų seniūnijoje.

Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Skirmantė Subačienė sako, kad per metus Kauno rajone užregistruojama apie tūkstantis naujagimių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA