Kupiškietis iš Norvegijos priklaupė prie „Megos“ akvariumo | Kas vyksta Kaune

Kupiškietis iš Norvegijos priklaupė prie „Megos“ akvariumo

Norvegijoje gyvenantis iš Kupiškio kilęs Aivaras Steponavičius, sugrįžęs atostogų į gimtinę, po aštuonerių metų draugystės nusprendė pasipiršti savo mylimajai Linai. Socialiniame tinkle „Facebook“ pamatęs prieš beveik dvejus metus vykusią jausmingą sužadėtuvių akimirką šalia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ akvariumo, jaunuolis iškart pradėjo ruoštis pasipiršimui. Nustebusi sužadėtinė nesitikėjo, kad kasmetinis grįžimas į Lietuvą taps toks ypatingas.

„Nors mėgstu pasvajoti apie jausmingas akimirkas, dažniausiai šios idėjos lieka neįgyvendintos. Todėl šįkart nuspendžiau, kad turiu sugalvoti, kaip nustebinti būsimą žmoną Liną. Užsienio portaluose radau begalę filmuotos medžiagos apie sužadėtuves, labiausiai įstrigo vykusios šalia akvariumų, tuomet kilo mintis pasipiršti „po vandeniu“. Pradėjęs galvoti, kur surengti šį netikėtą siurprizą, prisiminiau „Megos“ akvariumą, todėl kreipiausi į jo narus ir administracijos darbuotojus, kurie džiaugėsi prisidėdami prie romantiškos idėjos įgyvendinimo“, – pasakojo šį savaitgalį vykusių sužadėtuvių prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ iniciatorius A. Steponavičius.

Prieš dvi savaites pradėjęs ruoštis šiam svarbiam įvykiui, vaikinas susitarė su „Megos“ akvariumą prižiūrinčiais narais, kad jie paners po vandeniu ir iškels plakatą – „Linute, ar tekėsi už manęs?“.

Suderinęs pasipiršimo detales su narais, Aivaras pakvietė būsimą sužadėtinę eiti kartu į prekybos centre įsikūrusį kinų ir japonų virtuvės restoraną pavakarieniauti. Nesukeldamas įtarimų, kaip tikėjosi vaikinas, jis suplanavo pasipiršimo eigą, apie kurią žinojo tik jis ir „Megos“ narai.

„Apie būsimas vestuves nesame kalbėję, nors šį spalį bus aštuoneri metai, kaip esame kartu. Manau, ši sukaktis yra puiki proga pasipiršti ir įsipareigoti kartu kurti šeimą“, – teigė dvidešimt aštuonerių Aivaras, ketverius metus su vienmete sužadėtine gyvenantis Norvegijoje.

Atvykę į „Megą“ abu jaunuoliai nukulniavo į antrąjį aukštą, kuriame buvo rezervavę staliuką, iš kurio atsiveria visas akvariumo grožis. Specialiai merginą pasodinęs nugara į akvariumą vaikinas laukė narų ženklo – po vandeniu iškelto plakato su užrašu „Linute, ar tekėsi už manęs?“. Pamatęs narus akvariumo viduje su specialiai pagamintu plakatu, skirtu jo sužadėtinei, Aivaras pasiūlė merginai pažvelgti į akvariumą, o pats virpančiomis rankomis iš marškinėlių kišenės traukė sužadėtuvių žiedą. Lina keliskart vis sukosi į akvariumą ir į sužadėtinį, kol suprato, kad klausimas akvariume yra skirtas jai, tada neabejodama ištarė „TAIP“. Atšokti savo vestuves sužadėtiniai planuoja kitą vasarą Lietuvoje.

Tai buvo antrosios piršlybos „Megoje“. Prieš dvejus metus Kaune gyvenantis elektros sistemų specialistas Andrius Padegimas savo sužadėtinei Ievai taip pat surengė jausmingą reginį prie aukščiausio Baltijos šalyse akvariumo „Megoje“. Jaunuolis savo išrinktajai pasipiršo ketverių metų draugystės sukakties dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA