Susiruošusiems savaitgalį praleisti festivalyje – nemaloni staigmena | Kas vyksta Kaune

Susiruošusiems savaitgalį praleisti festivalyje – nemaloni staigmena

Roko Tenio nuotr.

Žmonės, nusiteikę savaitgalį praleisti festivalyje „Granatos Live‘14“, buvo nemaloniai nustebinti – prie įėjimo tūkstantinės lankytojų eilės. Kas atvyko pirmieji, dar spėjo išvengti kamščių, o kas atvyko gerokai po pietų, eilėje prastovėjo apie penkias valandas.

Eilės prasidėjo dar važiuojant automobiliu. Apie pusvalandį teko riedėti ir kas kelis metrus vėl laukti. Galima buvo pasijusti lyg važiuotumei į užsienį – stovi eilėje ir tolumoje matai ryškiaspalviai apsirengusį žmogų, kuris tikrina visus automobilius. Automobilių eilės susidarė dėl to, jog stovėjimo bilietus tikrino tik vienas savanoris. Jei šį darbą būtų buvę patikėta atlikti daugiau žmonių, eilių galima buvę ir išvengti.

Didelėje pievoje suradus, kur palikti automobilį, prie įėjimo nusidriekė į festivalį norinčių patekti žmonių eilė. Kas bilieto iš anksto neturėjo, tiems teko laukti dar ir prie kasų. Prie įėjimo žmonėms teko išbandyti savo kantrybę, nes kai kuriems teko pralaukti apie penkias valandas.

„Čia laukiant, galima ir geriausius koncertus pražiopsoti“ – skundėsi pašėlti atvykusi kompanija.

Laukti ilgoje eilėje teko dėl to, jog prie dviejų įėjimų stovėjo keturi apsaugos darbuotojai, kurie tikrino kiekvieną dalyvį, ar šis nesiveža alkoholinių gėrimų. Jei ir čia būtų darbavęsi daugiau žmonių, festivalio dalyviai būtų spėję įsikurti dar nepradėjus temti.

Šeštadienį bus pagrindinis festivalio „Granatos Live‘14“ koncertas. Vakare publiką kaitins anglas John Newman. Tai laukiamiausias pasirodymas, į kurį tikimasi, jog susirinks dar daugiau žmonių. Tad nors didžiausias žmonių srautas atvyko į festivalį dar vakar, tačiau ir šiandien gali susidaryti eilės. Rekomenduojama į festivalį vykti kiek galima ankščiau bei apsišarvuoti kantrybe, jei visgi teks stovėti eilėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA