Antrose kontrolinėse rungtynėse gruzinai sutriuškinti | Kas vyksta Kaune

Antrose kontrolinėse rungtynėse gruzinai sutriuškinti

delfi.lt 2014/07/28 21:20
DELFI nuotr.

Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė tęsia pasirengimą artėjančiam pasaulio čempionatui (pasaulio taurės turnyrui) Ispanijoje. Antrose kontrolinėse rungtynėse pirmadienį Lietuvos ekipa Panevėžio „Cido“ arenoje susitiko su Gruzijos komanda ir ją sutriuškino rezultatu 82:51 (21:9, 25:22, 12:12, 24:8).

Keturiolikos draugiškų dvikovų maratoną Jono Kazlausko auklėtiniai šeštadienį pradėjo pergale Šiauliuose prieš Latviją 93:74.

Antras lietuvių ir gruzinų kontrolinis mūšis trečiadienį (liepos 30 d.) Vilniuje.

Neseniai vykusiame tarptautiniame turnyre Gruzija 70:62 įveikė pasaulio taurės turnyre taip pat žaisiančius ukrainiečius, tačiau 66:83 pralaimėjo Kanadai ir 68:95 suklupo prieš šeimininkus slovėnus.

Lietuvos rinktinės sudėtyje nebuvo iš JAV kol kas dar negrįžusio Jono Valančiūno, Jono Mačiulio, Kšyštofo Lavrinovičiaus ir traumas besigydančių Simo Jasaičio bei Žygimanto Janavičiaus, bet jau rungtyniauvo Donatas Motiejūnas. Mantas Kalnietis, nors ir buvo registruotas rungtynėms, aikštėje nepasirodė.

Gruzijos rinktinėje nežaidė Viktoras Sanikidzė, Manučaras Markoišvilis ir natūralizuotas amerikietis Ricky Hickmanas.

Lietuva pasaulio čempionato (taurės turnyro) pirmame etape D grupėje kovos su Angolos, Korėjos, Slovėnijos, Meksikos ir Australijos rinktinėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA