Tradicines šeimas nustebino nemokamas renginys | Kas vyksta Kaune

Tradicines šeimas nustebino nemokamas renginys

Roko Tenio nuotr.

Santakoje sekmadienio popietę šeimos susirinko į joms skirtą iškylą. Daugybė pramogų, skirtų visai šeimai džiugino susirinkusius, tačiau dažnas negalėjo patikėti, kad tokia šventė yra nemokama.

Antrus metus nevyriausybinės organizacijos „Baltai juoda“ rengiama šeimų iškyla pritraukė daugiau dalyvių nei praėjusiais metais. Šiais metais šventėje naujovė – viso renginio metu dalyviai galėjo konsultuotis su įvairių organizacijų atstovais, dirbančių su šeimos, vaiko problemomis.

Šeimų iškylos tikslas – skirti kuo daugiau dėmesio šeimoms, suvienyti jas bei stengtis šią instituciją išsaugoti.

Renginio metu netrūko pramogų: vaikai galėjo išreikšti fantaziją, piešiant kreidelėmis, pūsti muilo burbulus. Didelio dėmesio sulaukė Viduramžių stalo žaidimai. Kaip juos žaisti mokė šarvais pasidabinęs riteris. Visas pramogas dalyviai galėjo išbandyti nemokamai.

Alinant karščiams organizatoriai svarstė, ar verta tokiu oru daryti šventę, kad nekiltų sveikatos problemų. Tačiau atrastas būdas, kuris tapo renginio vinimi. Atsigaivinti buvo galima žaidžiant vandens karą. Tokia pramoga labai patiko ne tik mažiesiems, bet ir juos atlydėjusiems tėveliams.

„Baltai juoda“ organizacijos atstovė Elena Jurkutė tikino, kad ir kitais metais bus rengiamas toks renginys, kol galiausiai tai taps gražia tradicija. Tikimasi, kad kitais metais pavyks pritraukti dar daugiau dalyvių bei pasirūpinti reklamos klausimais iš anksto. Nes šį sykį, anot organizatorės, apie šventę buvo skelbta vos pusantros savaitės, todėl dauguma šeimų jau buvo susiplanavusi laiką praleisti kitur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA