„Senamiesčio žiogas“ jau trečią kartą pakvietė į šiltą ir jaukų vakarą | Kas vyksta Kaune

„Senamiesčio žiogas“ jau trečią kartą pakvietė į šiltą ir jaukų vakarą

L.Kazakevičiaus nuotr.

Vakar, liepos 24-ąją dainuojamosios poezijos festivalis „Senamiesčio žiogas“ jau trečią kartą į Kauno „Ryšių kiemelį 837“ sutraukė daugybę klausytojų, išsiilgusių gyvos muzikos garsų.

„Viskas šiame festivalyje šilta. Nebūna blogo oro – būna blogas muzikantas, todėl mums šiandien labai pasisekė, nes groja Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis, Markas Palubenka ir talentingas jaunasis atlikėjas Tadas Miliauskas“ – mintimis dalinosi grupės „Arbata“ lyderis Andrius Zalieska.

Atlikėjams Tadui Miliauskui ir Markui Palubenkai pasirodymas festivalyje buvo pirmasis ir paliko itin šiltą įspūdį bei norą susitikti su publika vėl ir vėl. Muzikantas M. Palubenka džiaugėsi, kad žmonės, lyg ir neįpareigojančiai klausosi muzikos, bet tuo pačiu ir absorbuoja kiekvieną dalyką ir garsą, kurį tu skleidi.

Susirinkusieji galėjo ne tik mėgautis muzika ir geru oru. Renginio metu „Ryšių kiemelyje 837“ vyko keramikos darbų paroda. Taip pat juoku ir kūrybiškumu dalinosi ir vaikai, kurie aktyviai ir smagiai dalyvavo „Uniqum“ kūrybinėse šieno rišimo dirbtuvėlėse.

Jau aštuntus metus skaičiuojantis didžiausias Kauno miesto dainuojamosios poezijos festivalis „Senamiesčio žiogas“ rugpjūčio 21d. kvies į priešpaskutinį sezono renginį, kuriame koncertuos K. Smoriginas, Vidas Bareikis, grupė „Netaisėtai padaryti“ ir kt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA