Gera žinia vairuotojams: atidaryta K.Petrausko gatvės atkarpa | Kas vyksta Kaune

Gera žinia vairuotojams: atidaryta K.Petrausko gatvės atkarpa

Rekonstruojamos K. Petrausko gatvės atkarpoje, esančioje tarp Aukštaičių gatvės ir Radvilėnų plento, antradienį vakare atnaujintas transporto eismas. Likusią šios gatvės dalį atverti eismui tikimasi iki vasaros pabaigos, skelbia miesto savivaldybė.

„K. Petrausko gatvė yra svarbi transporto arterija, todėl iškart užbaigus pagrindinius rekonstrukcijos darbus šioje atkarpoje buvo atidarytas eismas. Matome, kad K. Petrausko gatvės rekonstrukcijos darbai juda sparčiai, ir tikėtina, jog bus baigti gerokai anksčiau nei planuota. Tikimės, kad vasaros pabaigoje eismas bus atidarytas visoje K. Petrausko gatvėje“, – teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Pasak rekonstrukcijos darbus vykdančios bendrovės „Kauno tiltai“ atstovų, eismui atvertoje K. Petrausko gatvės atkarpoje jau pakloti trys asfaltbetonio dangos sluoksniai, sudėti akmeniniai gatvės borteliai, sumontuoti nauji troleibusų kontaktiniai tinklai.

„Norisi, kad būtų sutvarkyta ne tik gatvė, bet ir šalia esanti infrastruktūra, pėsčiųjų zonos, viešosios erdvės. Ties šiais klausimais jau darbuojasi bendrovė „Kauno švara“, kuri šalina šalia gatvės augančius įvairius kemsynus, senas išlūžusias betonines tvoras. Mūsų siekis, jog būtų sutvarkyta ne tik pati gatvė, bet ir šalia esantis gerbūvis“, – pabrėžė miesto vadovas A. Kupčinskas.

„Kol kas viešasis transportas negalės naudotis šia atkarpa, o vairuotojų prašome būti atidiems, kadangi gatvė dar nėra suženklinta, vietomis neįrengti šviesoforai bei greta vyksta tolimesni rekonstrukcijos darbai“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA