Treniruotė S. Jasaičiui baigėsi Kauno klinikose | Kas vyksta Kaune

Treniruotė S. Jasaičiui baigėsi Kauno klinikose

delfi.lt 2014/07/20 13:55
DELFI nuotr.

Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės kandidatai iš pajūrio persikėlė į Kauną. Krepšininkai laikinojoje sostinėje tęsia pasiruošimą pasaulio krepšinio čempionatui, kuris vasaros pabaigoje prasidės Ispanijoje.

S. Jasaitis treniruotės nebaigė

Pirmoji treniruočių stovykla Palangoje baigėsi penktadienį. Šeštadienio vakarą krepšininkai ir personalas rinkosi Kaune, o jau sekmadienio rytą kibo į darbus – šiandien rytą „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje surengta pirmoji treniruotė.

Jos nebaigė po pertraukos į rinktinę sugrįžęs Simas Jasaitis. Puolėjui – rankos sausgyslės uždegimas. Gydytojų lydimas jis nuvyko į Kauno klinikas.

„Gaila, kad turime trumpą ar ilgesnį nuostolį. Kol kas dar to nežinome. S. Jasačiui rankos sausgyslės uždegimas. Jis jau atvyko turėdamas šią problemą, bet kažkaip treniravosi ir viskas buvo gerai. Bet dabar jau reikia rimtesnio gydytojų įsikišimo. Simas išvyko į klinikas. Visi kiti darbuojasi pilnu pajėgumu“, – teigė J. Kazlauskas.

Darbu patenkinti

Pasibaigus stovyklai Palangoje J. Kazlauskas liko patenkintas žaidėjų darbu.

„Tęsiame pradėtą darbą. Kalbant apie praėjusį ciklą Palangoje manau, kad jis mums tikrai pavyko, gerai padirbėjome. Darbas vyksta toliau – prisimenami deriniai, įvedami nauji deriniai. Treniruotė baigėsi, bet žaidėjai ir toliau dirba fiziniam parengimui. Vyksta derinių, kuriuos išmokome, šlifavimas. Vyksta procesas“, – teigė J. Kazlauskas.

„Darbas vyksta gerai, viskas pagal planą. Ką treneriai suplanavo, tą ir darome. Aišku, kol kas yra sunkusis etapas – daug dirbame, daug sportuojame, bet, kaip treneris sakė, prasidės varžybos ir tie krūviai mažės. Tačiau kol kas sunku. Nemanau, kad treniruočių procesui trukdo tai, kad nėra trijų žaidėjų – mūsų ir taip daug. Bet aišku treneriams tai labai trukdo – jie nori, kad visi žaidėjai būtų nuo pat pradžių ir kad visi įsijungtų į komandą“, – kalbėjo Paulius Jankūnas.

Stovykla Kaune tęsis iki ketvirtadienio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA