Pastabą apie sėdmenis davusi moteris buvo užpulta dviejų girtų kauniečių | Kas vyksta Kaune

Pastabą apie sėdmenis davusi moteris buvo užpulta dviejų girtų kauniečių

delfi.lt 2014/07/19 02:13
Luko Misiūno nuotr.

Jeigu matote merginą, kuriai nusmukusios kelnės, o akis „bado“ jos užpakaliukas, geriau patylėkite – viena kaunietė dabar gailisi, jog pasakė pastabą dėl netinkamo drabužių dėvėjimo.

Tokios aplinkybės paaiškėjo teismui išnagrinėjus dviejų jaunų pardavėjų iš Kauno baudžiamąją bylą – įsižeidusios dėl gatvėje pareikštos pastabos, jog yra nusmukusios kelnės ir „matosi revas“, merginos užpuolė bei sumušė garbaus amžiaus moterį.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo nuteistai Virginijai M. teismas skyrė 6 MGL dydžio (780 Lt), o jos draugei Jolitai D. – 4 MGL dydžio (520 Lt) baudą.

Incidentas netoli prekybos centro įvyko, kai Jolita D. į stotelę palydėjo savo draugę Virginiją M. – tądien merginos abi namuose be jokios priežasties išgėrė apie litrą stipriųjų alkoholinių gėrimų.

„Atėjome prie stotelės ir laukėme mikroautobuso, kai pro šalį praeidama viena moteris Jolitai pasakė, kad jai yra nusmukusios kelnės ir užpakalyje „matosi revas“, – prisiminė Virginija M. – Jolita tai moteriai nieko nesakė, tik pasitaisė kelnes, tačiau aplink stovėję žmonės pradėjo juoktis – tai mane sunervino“.

Virginija M. sakė, kad su Jolita D. nutarė atkeršyti už patyčias: moterį iš pradžių išvadino įvairiais necenzūriniais žodžiais, o kai ši priėjo savo namų laiptinę, ėmė tampyti už jos švarko, spardyti…

Tuo metu nukentėjusioji moteris pareigūnams teigė, kad nenorėjo įžeidinėti merginos: „Priėjau ir pasakiau pastabą, kad pas ją matosi revas, t. y., matėsi merginos sėdmenys“.

Jos teigimu, į pastabą sureagavo tik merginos draugė: ji iš karto ėmė plūsti necenzūriniais žodžiais, tyčiodamasi pakėlė savo sijoną ir keikėsi.

Moteris teigė nenorėjusi daugiau turėti reikalų su merginomis, todėl spartesniu žingsniu ėjo namo, tačiau šios ją sekė iš paskos, kol galop užpuolė.

Jeigu ne pro šalį ėjęs vyras, greičiausiai Virginjos M. ir Jolitos D. pareigūnai net nebūtų sulaikę – pamatęs, kaip viena mergina įvairiais žodžiais plūdo pagyvenusią moterį, vyras bandė sutramdyti viešąją tvarką pažeidusią panelę bei iškvietė policijos pareigūnus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA