Kepdami kepsnius kauniečiai sieks naujo Lietuvos rekordo | Kas vyksta Kaune

Kepdami kepsnius kauniečiai sieks naujo Lietuvos rekordo

Asociatyvi / SXC nuotr.

Liepos 27 dieną 11 val. Kaune, prekybos miestelio „Urmas” teritorijoje vyks pirmasis masinis kepsnių kepimo čempionatas, kurio metu tikimasi pasiekti naują Lietuvos rekordą. Dalyvauti nemokamame renginyje „Grilinam urmu” gali visi, užsiregistravę iš anksto internetu ir į renginio vietą atsivežę kepsnines bei anglis.

„Mėsa ir padažu pasirūpinsime mes!“, – patikino renginio organizatorius, „4room” vadovas Erikas Kundreckas.

Anot jo, tikimasi, kad kartu kepti mėsą panorės dešimtys kauniečių, nusiteikę ne tik pasiklausyti gyvos muzikos bei pabendrauti su renginio vedančiuoju Gediminu Juodeika, bet ir pademonstruoti savo meistriškumą ruošiant bene populiariausią vasaros patiekalą – kepsnį.

„Kiekvienas, bent vieną vasaros vakarą praleidžiantis prie kepsninės, turi savitą mėsos paruošimo receptą. Pastebėjome, jog žmonės, kalbant apie kepsnius, ne itin pasikliauna interneto informacija ar močiučių rekomendacijomis. Atvirksčiai, visi labai nori draugams paruošti ypatingą, gardų patiekalą!”, – sakė E. Kundreckas, virtualioje erdvėje radęs daugiau nei šimtą skirtingų kepsnio paruošimo receptų.

Anot jo, liepos 27 d. rekordo dalyviai taip pat galės pademonstruoti savo sugebėjimus. Daugiausiai komisijos aplodismentų sulauksiantis šefas dovanų gaus profesionalią prabangią kepsninę.

„Tikimės, jog jis pasidalins ir savu kepsnio ruošimo receptu. Nors, žinantieji virtuvės paslapčių, įprastai nėra linkę jų atskleisti…“, – svarstė E. Kundreckas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA