Skaitytojai sunerimo, ko gelbėtojai ieškojo Nemune | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai sunerimo, ko gelbėtojai ieškojo Nemune

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad sekmadienio vakarą Nemune ieškota nuskendusio žmogaus. Deja, jo kūno rasti nepavyko. Į redakciją kreipėsi bent 10 skaitytojų, kurie atsiuntė užfiksuotus gelbėjimo operacijos vaizdus ir teiravosi, kas čia vyksta.

Kauno ugniagesiai-gelbėtojai pranešimą apie nelaimę gavo sekmadienį 20:56 val. Buvo pranešta, kad Nemuno upėje ties Neries ir Nemuno santaka nuskendo žmogus. Atvykus gelbėtojams jo nesimatė, buvo išieškota 5 km upės į priekį ir atgal, tačiau skenduolis nerastas. Paieškos darbai baigti prieš vidurnaktį.

Kaip teigė skaitytoja Aušra, nelaimėlis skendo prie Aleksoto tilto. Ji sakė, kad su kompanija plaukdama laivu matė upėje plūduriuojantį žmogų, kuris palindo po laivu. Spėjama, kad jis į upę galėjo nušokti nuo tilto.

Tuo tarpu skaitytoja Emilija matė, kaip įvyko nelaimė. Ji teigė, kad žmogus nušoko nuo tilto, maždaug ties viduriu.

„Ant tilto jis vienas atėjo, po nušokimo niekas nestovėjo ant jo. Pradžioje plaukė link amfiteatro, buvo paniręs gan ilgam laikui, tačiau vėliau vėl išniro ir nuplaukė. Toliau įvykio nemačiau. Pagalvojome, jog tai koks nors ekstremalus plaukikas“, rašo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Psichologinės pagalbos telefonai:

Jaunimo linija – 8 800 28888
Vaikų linija – 116 111
Pagalbos moterims linija 8 800 66366
Vilties linija – 116 123

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA