Aktoriams dalyvauti fotosesijoje su apsinuoginusiomis merginomis „uždraudė“ žmonos | Kas vyksta Kaune

Aktoriams dalyvauti fotosesijoje su apsinuoginusiomis merginomis „uždraudė“ žmonos

Focus studio nuotr.

Aktoriai Artūras Orlauskas ir Ramūnas Šimukauskas, besirengiantys naujos miniatiūrų komedijos „Abstinento pagirios“ premjerai, sakė atsisakę sumanymo surengti fotosesiją, kurioje dalyvautų apsinuoginusios merginos.

„Tokia mintis buvo ir ją su Ramūnu garsiai aptarėme. Iš pradžių nė neatkreipėme dėmesio į žmonų reakcijas. Matyt, gana ilgai plepėjome, nes tuo metu, kai baigėme analizuoti sumanymą, iš jų veidų išraiškų supratome, jog turime viską kurti iš naujo“, – juokdamasis sakė A. Orlauskas.

Anot jo, nei jo žmona Edita, nei Ramūno Roberta garsiai jokių priekaištų neišreiškė – mylimosios žino, kad aktoriai, vaidindami spektakliuose, neretai turi įsijausti į tokias situacijas, kurios jiems nėra artimos, šokiruoja ar sukuria intymią atmosferą. Tačiau Artūras ir Ramūnas, turėdami oomenyje tai, kad dar šįmet Šimukauskų šeima pagausės, nusprendė nekurti jokių, nėščiai moteriai galinčių nepatikti dviprasmiškų situacijų.

Fotosesija vyko „Focus studio“. Tarp rekvizito A. Orlauskas rado guminę lėlę, kuri ir pakeitė procese turėjusias dalyvauti seksualias merginas.

„Seksualumas nėra atsiejamas nuo daugelio gyvenimiškų situacijų. Apie tai mūsų spektaklyje bus nemažai kalbama. Kodėl kūrinys vadinasi „Abstinento pagirio“ ir kodėl tai geriau už seksą paplūdimyje žiūrovai tikrai sužinos“, – intrigavo A. Orlauskas.

Anot jo, „Komiko teatras“ kelionę per Lietuvą ir naujo, antrojo darbo pristatymą pradės rugsėjo 4 – ąją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA