Savaitgalį kauniečiai pasitiko salsos ritmu | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį kauniečiai pasitiko salsos ritmu

Roko Tenio nuotr.

Birželį startavęs „Muzikinis balkonas“ šį penktadienį kvietė visus praleisti vakarą salsos šokių ritmu. Vilniaus gatvėje 56, prieš istorinę Lietuvos prezidentūrą įsikūrusi nekilnojamo turto agentūra „Nuova“ kartu su šokių kolektyvu „Salsa Kaunas” subūrė visus, kurie neabejingi kubietiškai melodijai bei užvedantiems šokiams.

Visi susirinkusieji į vakarėlį „Friday Open Air” ne tik stebėjo pasirodymus, bet taip pat ir patys įsitraukė į šokio šurmulį. Įvairaus amžiaus miestiečiai išbandė savo šokių sugebėjimus bei į namus parsivežė nepamirštamo vakaro akimirkas.

Tuo tarpu organizatoriai džiaugėsi, kad tokie susibūrimai praskaidrina dienas ir kuria gerą nuotaiką.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Kauno viešojo gyvenimo ir tikime, jog geri dalykai prasideda nuo mūsų pačių. Nežadame laukti, kol kas nors mūsų miestą padarys geresnį ir gražesnį. Mes patys kuriame atmosferą jame, todėl kvietėme sudalyvauti visiems, kurie nėra abejingi Kaunui”- teigė įmonių grupės „Nuova” valdybos narė Liuda Znaidauskienė

Kas šokti patingėjo, galėjo pasiskolinti pledą ir praleisti malonų vakarą istoriniame Lietuvos prezidentūros kiemelyje. Už simbolinį 20 Lt. užstatą kauniečiai galėjo išsinuomoti pledą bei jais nukloti greta prezidentūros įsikūrusią „Parko galeriją”, taip šiai vietai suteikdami miestietiško, tačiau jaukaus šurmulio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA