„G&G Sindikatas“ Kaune „suks bytą“ po atviru dangumi | Kas vyksta Kaune

„G&G Sindikatas“ Kaune „suks bytą“ po atviru dangumi

Viena aktyviausių Lietuvos grupių ir neabejotinai sėkmingiausias hiphopo produktas mūsų krašte – „G&G Sindikatas“ – suka savo niekuomet nesibaigiančio turo autobuso vairą į Kauną. Šokinėti, mojuoti rankomis ir atiduoti visas jėgas muzikai Vilniaus reperiai „Ryšių kiemelio 837” lankytojus vers liepos 3-ąją.

Netrukus 20-ąjį „G&G Sindikato“ jubiliejų minėsiantys Svaras, Kastetas, Pushaz, Donciavas ir DJ Mamania per karjerą nė trumpam nebuvo praradę aktualumo ir populiarumo. Grupės gerbėjų armijoje – pačių įvairiausių sričių, amžiaus grupių ir netgi muzikos žanrų atstovai. Pavyzdžiui, visai neseniai grupė visu smarkumu sudalyvavo elektroninės muzikos festivalyje „Radistai Village“, kurio programoje buvo įrašyti ypač stambiomis raidėmis.

Visoje Lietuvoje – o ir už jos ribų – vienodai mylimi reperiai neapsiriboja tik didžiųjų mietų scenomis ir dažnai užsuka į tokias vietas, kaip Alytus ar Marijampolė, taip pat kasmet išsirengia į kelionę po lietuvių diasporas užsienyje. Visuomet ilgomis eilėmis „G&G Sindikato” koncertai pradedami ir Kaune – tiek klubiniuose renginiuose, tiek miesto festivaliuose.

Beje, birželio pabaigoje stipriausias Lietuvos hiphopo ansamblis minėjo savo albumo „Alchemija“ išleidimo dešimtmetį. Todėl neverta abejoti, kad koncerte ketvirtadienį tikrai skambės didžiausi šio leidinio hitai – „Sindikato smogikai“, „Muzika, kuri saugo“ ir kiti.

Liepos 3-ąją, ketvirtadienį Kauno „Ryšių kiemelyje“ įvyksiantis „G&G Sindikato“ koncertas – jau tradiciniu tapusio vasaros ciklo „Volfas Engelman Gyvai“ dalis. Įdomiausią lietuvišką muziką kauniečiams pristatančioje serijoje šiemet jau spėjo pasirodyti Alina Orlova, „Suicide DJs“ ir „Neteisėtai padaryti“ bei „Saulės kliošas“, savo eilės kalendoriuje laukia Jurga Šeduikytė, „Skamp“ ir Giedrė Kilčiauskienė. Visų „Volfas Engelman Gyvai“ renginių pradžia – 20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA