Šokėjas K.Baranauskas vedė savo išrinktąją T.Pankaitę | Kas vyksta Kaune

Šokėjas K.Baranauskas vedė savo išrinktąją T.Pankaitę

Kaunoaleja.lt nuotr.

Viena iš paskutiniųjų santuokų, penktadienį įregistruotų Kauno Rotušėje, buvo dainininkės Tomos Pankaitės ir choreografo, buvusio pasaulio hiphopo čempiono Kęstučio Baranausko. Nuotaka pasirinko vyro pavardę ir nuo šiol bus Baranauskiene, skelbia kaunoaleja.lt.

44 m. K. Baranauskas ir 26 m. T. Pankaitė neslėpė nuoširdaus džiaugsmo sukūrę šeimą.

“Jau kurį laiką buvau laimingas. Dabar esu dar laimingesnis”, – sakė jaunavedys.

Nuo spaudos nesislapsčiusi pora Kauno Rotušėje pasirodė prieš 16 val. Įsimylėjėliai užpildė reikiamus dokumentus ir pakilo į ceremonijų salę skambant gyvai muzikai bei lydint draugams bei artimiesiems.

Į klausimą, ar sutinka vesti išrinktąją, K. Baranauskas tvirtai atsakė: “Tikrai taip”. Po teigiamo ir Tomos atsakymo jauna šeima pakviesta pasirašyti, pasikeisti žiedais ir pasveikinti vienas kitą.

Džiaugdamasi santuoka nuotaka tai akivaizdžiai demonstravo trumpais šūksniais, rankų mostais ir veido išraiška. Jausmais mylimai moteriai spinduliavo ir K. Baranauskas.

Išėję iš Rotušės sutuoktiniai paskambino varpu ir pasibučiavo. Draugai juos pasveikino apiberdami rožių žiedlapiais.

Kadangi tą akimirką ėmė lyti, jaunieji ir jų svečiai trumpam pasislėpė po Rotušės skliautais, o vėliau vaišintis šampanu susiruošė medžių prieglobstyje.

Abu sutuoktinius didžiajai šventei papuošė dizaineris Gitis Bertulis. T. Baranauskienė svarbiai gyvenimo šventei pasirinko turkio spalvos aukštakulnius.

Švęsti Baranauskai išvyko į Birštoną. Prieš tai pora dar sudalyvavo fotosesijoje.

K. Baranauskas ir T. Pankaitė susipažino per repeticiją. Toma dainavo merginų grupėje, o Kęstutis tai grupei kūrė choreografiją. Pora sakosi nesiskyrusi nuo pat pažinties pradžios – mylimieji suprato radę savąsias obuolio puseles.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA