LSU absolventai atsiėmė savo prakaitu uždirbtus diplomus | Kas vyksta Kaune

LSU absolventai atsiėmė savo prakaitu uždirbtus diplomus

Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje iškilmingai įteikti Lietuvos sporto universiteto (LSU) bakalauro ir magistro studijų diplomai. Iškilmės prasidėjo Šv. mišiomis už universiteto bendruomenę, o po jų vyko Sporto biomedicinos ir Sporto edukologijos fakultetų diplomų įteikimo ceremonija. Iškilmių dalyvius sveikino Seimo vicepirmininkas, universiteto absolventas Vydas Gedvilas, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė, olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė, Universiteto vadovai ir studentai.

LSU Studijų kokybės priežiūros centro duomenimis, šiemet universitetą baigė 390 studentų. Pirmosios pakopos nuolatinėse ir ištęstinėse studijose mokėsi 306, o antrosios – 84 studentai.

Daugiausia bakalaurų baigė Kineziterapijos, Treniravimo sistemų, Turizmo ir sporto vadybos, Kūno kultūros, Sportinės rekreacijos ir turizmo studijų programas. LSU diplomas buvo įteiktas 84 magistrams.

Šiemet LSU diplomai įteikti sėkmingai studijas baigusiems perspektyviems Lietuvos sportininkams — pasaulio ir Europos čempionei irkluotojai Donatai Vištartaitei, daugkartiniam Lietuvos čempionui ir Europos čempionatų prizininkui lengvaatlečiui Raivydui Staniui, Lietuvos dziudo čempionei Santai Pakenytei bei kitiems.

Priėmimas į pirmosios pakopos studijų programas prasidėjo birželio 1-ąją ir baigsis liepos 21-ąją, į antrosios — nuo birželio 25 iki liepos 4 dienos. Šiemet Lietuvos sporto universitetas siūlo 8 pirmosios ir 9 antrosios pakopos studijų programas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA