Blogas oras neišbaidė Bagažinių turgaus dalyvių ir lankytojų | Kas vyksta Kaune

Blogas oras neišbaidė Bagažinių turgaus dalyvių ir lankytojų

Roko Tenio nuotr.

Prekybos miestelyje „Urmas“ vykstantis Bagažinių turgus kaskart sulaukia susidomėjimo. Čia susirenka žmonės, kurie turi jau nebereikalingų daiktų ir nori atlaisvinti namų lentynas. Šiame turguje siekiama ne užsidirbti, o pabendrauti bei gerai praleisti laiką, todėl ir šį kartą susirinkusiųjų neišvaikė šaltokas oras ir lietus.

Susirinkusieji atsineša daiktų iš namų. Kai kurie prekeiviai šmaikštauja, kad pasiėmė ne tik savo, bet taip pat ir draugų nereikalingus daiktus ir jiems ieško naujų šeimininkų. Bagažinių turguje galima rasti įvairiausių daiktų: nuo buitinės technikos, visokių sendaikčių, iki naujutėlaičių, rankų darbo daiktų.

Nuolatinė Bagažinių turguje prekeivė Lina kas kartą ruošiasi tokiam turgui. Moteris pati gamina įvairius minkštus daiktus, tokius kaip sėdmaišiai, guolius naminiams gyvūnams ir pan., todėl įdeda daug darbo, kad prekės pasiektų Bagažinių turgų.

Kitas prekeivis Romas taip pat prekėmis apsirūpina iš anksto. Vyras turguje prekiauja įvairia buitine technika, kurią parsiveža iš užsienio. Tokių, kurie ruošiasi iš anksto yra vienetai. Daugiausiai susirenka tų, kuriems tiesiog gaila išmesti senus daiktus, kai galima jiems suteikti kitus namus.

Šaltą dieną prekeiviai įvairiai bando sušilti. Vieni gurkšnoja namie pasidarytas arbatas bei kavas, kiti – sušilti bando bendraudami su gražiomis merginomis.

Na, o turgaus lankytojai dažniausiai ateina vien „akis paganyti“. Antrą kartą Bagažinių turguje besilankanti Rūta ieškojo ko nors seno, antikvarinio ir ne kinietiško, kas galėtų papuošti jos namus. Iš kito miesto užklydęs Robertas nežinojo, kas tokiame turguje iš vis yra, todėl vyro dėmesį traukė visokie pardavinėjami daiktai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA