Savaitgalio pramoga: skrydis lėktuvu Kaunas – Vilnius | Kas vyksta Kaune

Savaitgalio pramoga: skrydis lėktuvu Kaunas – Vilnius

Roko Tenio nuotr.

Ko gero, pats trumpiausias skrydis Kaunas – Vilnius sulaukė didelio žmonių susidomėjimo. Oro bendrovės „Air Lituanica“ suorganizuotas skrydis truko iki 30 min., įskaitant įlaipinimą bei išlaipinimą. Realus skrydis užtrunka apie 15-20 min., todėl tai tiesiog galimybė išbandyti lietuvių oro bendrovės skrydį.

Tik paskelbus apie galimybę įsigyti bilietus, žmonės ėmė juos graibstyti. Per kelias dienas buvo išpirkti visi bilietai. Beveik devyniasdešimt keleivių išbandė oro kelią tarp dviejų didžiausių Lietuvos miestų.

Keleivė Olga tikino, kad tai puiki pramoga šeimai. Jai antrino ir kita šia pramoga susidomėjusi keleivė Aušra. Moterys skrido dėl vaikų, nes jiems tai pirmasis skrydis.

Aušra daug keliauja po įvairias šalis, kuriose populiarūs trumpi lėktuvų maršrutai. Moteris įsitikinusi, jog jungiamasis skrydis tarp Kauno ir Vilniaus būtų paklausus tiems, kurie atskrenda iš kitų šalių.

Toks skrydis tai ne tik galimybė išbandyti lietuviškas oro linijas, bet taip pat ir pasimėgauti gražiais Lietuvos vaizdais, nes lėktuvas skrenda ne aukščiau kaip 5 km aukštyje.

Sekmadienį įvyks atgalinis maršrutas Vilnius – Kaunas, kuriame taip pat iš anksto užimtos keleivių vietos. Bilietas į vieną pusę kainavo 49 litus.

„Air Lituanica“ atstovė Sandra Meškauskaitė tikina, kad pati kompanija nesitikėjo tokio populiarumo, todėl neatmetama galimybė tokį reisą ateityje pakartoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA