Vytenio Lipkevičiaus vestuvės 2014-ųjų birželį | Kas vyksta Kaune

Vytenio Lipkevičiaus vestuvės 2014-ųjų birželį

delfi.lt 2014/06/14 16:09

Šeštadienį amžiną meilę vienas kitam prisiekė Kauno „Žalgirio“ puolėjas Vytenis Lipkevičius ir jo išrinktoji Dovilė Poškaitytė. 25-erių metų krepšininkas ir metais jaunesnė Dovilė susituokė Vilkijos Šv. Jurgio bažnyčią. Po vestuvių nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Lipkevičiene.

Kaip DELFI teigė V. Lipkevičius, pora norėjo paprastų, tačiau kokybiškų vestuvių, geriausių draugų ir artimųjų apsuptyje. „Vedybų planavimu daugiausiai rūpinosi mano žmona, o pats planavimas užtruko apie vienerius metus. Viskas vyko apgalvotai, be streso“, – kalbėjo krepšininkas. Lipkevičiai po vestuvių išvyksta į Romą, kur kopinės medų. Jaunieji teigė, kad dar nėra buvę šiame mieste ir visada svajojo pamatyti.

Nuotaka šiai svarbiai šventei pasirinko dizainerio Egidijaus Rainio sukurtą vestuvinę suknelę. Vakare poros laukia puota Visuomenės harmonizavimo parke. Vestuvių vedėjo vairas patikėtas aktoriui Juozui Gaižauskui.

Pora susipažino dar besimokydami mokykloje. Tiek Vytenis, tiek Dovilė yra kilę iš to pačio Vilkijos miestelio, esančio netoli Kauno. Nors vienas kitą pažinojo seniai, tačiau tikino niekada nebendravę. Už pažintį Lipkevičiai turėtų būti dėkingi internetui, mat susirašinėjant vienas kitą pažino geriau. Pirmasis poros pasimatymas įvyko šokiuose.

„Tuomet Dovilei buvo penkiolika, o man šešiolika metų. Negaliu atsakyti, kuo Dovilė patraukė mano dėmesį. Tačiau gana greitai supratau, jog ji yra mano žmogus. Drauge esame apie 8-erius metus. Iš jų trejus gyvename kartu, tad nusprendėme sutvirtinti šią draugystę santuoka“, – DELFI kalbėjo krepšininkas, neslepiantis, jog galvoja apie šeimos pagausėjimą.
Nors daugelis Vytenio bendraamžių dar mėgaujasi gyvenimu be įsipareigojimų, tačiau sportininkas yra kiek kitos nuomonės. Vyras tikino, kad abejonių tuoktis ar ne tikrai nekilo: „Draugaujame ne vienerius metus. Be to, mano nuomone, 25-eri nėra jaunas amžius tuoktis. Manau, kad vestuvės nieko nepakeis, nes esame drauge ilgą laiką. Vestuvės turėtų įnešti daugiau atsakomybės.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA