„Urmas“ vėl rengia kauniečių pamėgtą akciją | Kas vyksta Kaune

„Urmas“ vėl rengia kauniečių pamėgtą akciją

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Kaune įsikūrusio prekybos miestelio „Urmas“ šiandien laukia nemažas išbandymas – tikimasi dvigubai daugiau lankytojų, nes prekyvietėje skelbiamas didysis išpardavimas – daugelį reikalingų prekių galima įsigyti 30 proc. pigiau.

Kauniečius ir miesto svečius čia vilioja ypač didelis prekių su didele nuolaida pasirinkimas.

„Pirmą kartą tokią akciją rengėme prieš metus, o iš viso tai trečias kartas, kai savo klientams siūlome tokias nuolaidas. Prekybos miestelio lankytojai jau spėjo įsitikinti, kad nuolaidos tikros. Mes labai griežtai žiūrime, kad akcijoje dalyvaujančios parduotuvės nesiimtų gudrauti.“, – sako „Urmo“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Pasak jo, pirmą kartą akcijos metu buvo sulaukta 25 proc. daugiau pirkėjų nei įprastai, antrą kartą – netoli 30 proc., o dabar tikimasi iki 50 proc. didesnio lankytojų srauto. Manoma, kad akcijos metu prekybos miestelį gali aplankyti apie 50 tūkst. pirkėjų.

„Pirkėjai labai vertina tai, ko niekur kitur nelabai gali ir rasti – akcijos metu su didele nuolaida gali įsigyti labai skirtingų prekių: nuo baldų ir drabužių iki suvenyrų ir priedų kompiuteriams“, – pastebi J. Plenta.

Akcijoje dalyvauja parduotuvės, prekiaujančios drabužiais (tarp jų – ir didelių dydžių), avalyne, baldais, akinių rėmeliais ir akiniais nuo saulės, indais, galanterija, suvenyrais ir kitomis prekėmis. Visas akcijoje dalyvaujančių parduotuvių sąrašas skelbiamas prekybos miestelio tinklalapyje Urmas.net.

Kauniečių ir miesto svečių pamėgtas prekybos „Urmas“ turi didžiausią prekybos plotą Kaune – 70 tūkst. kvadratinių metrų.

Dvidešimt antrus veiklos metus skaičiuojančiame prekybos miestelyje veikia beveik 2 tūkst. įvairaus dydžio prekybos vietų, daugelis iš jų smulkaus ir vidutinio verslo atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA